Budućnost ostala bez trenera: Petar Mijović podneo ostavku

Podgoričani u potrazi za novim strategom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Poraz od Arisa u Evrokupu, nakon 16 poena prednosti, bio i poslednji meč za Mijovića na klupi Podgoričana

Iako su u drugoj četvrtini poveli 16 poena razlike, košarkaši Budućnosti nastavili su negativnu seriju u Evrokupu. Aris ih je savladao 65:63, pa su Podgoričani sada na dve pobede i četiri poraza, od kojih su tri u nizu. U ABA ligi su mnogo uspešniji (5-1, prvi poraz imali su u nedelju od Crvene zvezde u Beogradu), ali bez obzira na to, meč protiv Solunjana bio je poslednji sa Petrom Mijovićem na klupi.

Naime, ubrzo posle meča sa Arisom Mijović je Upravnom odboru Budućnosti ponudio ostavku, a ona je prihvaćena, te se Podgoričani sada nalaze u potrazi za novim strategom.

Mijović podneo ostavku, Upravni odbor je prihvatio. O daljim koracima klub će blagovremeno obavestiti javnost. Budućnost se zahvaljuje Petru na predanom radu i želi uspešan nastavak karijere”, navodi se u klupskoj objavi na društvenim mrežama.

Mijović se u aprilu po treći put našao na klupi Budućnosti, a ekipu je preuzeo od Vlade Jovanovića i vodio je do titule u crnogorskom prvenstvu, dok su u ABA ligi Podgoričani u polufinalu ubedljivo eliminisani od Crvene zvezde, koja je bila sigurna i u okršaju pre nekoliko dana.

Mogo više očekivalo se od ekipe u Evrokupu, gde je pre Arisa Budućnost izgbuila od Burga, Kluža i Turk Telekoma, a savlada je Slask i Lijetkabelis.



Izvor: Objektiv.rs, Mozzartsport

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar