Pronašla je tajnu sobu u svom domu, a ono što je bilo na zidovima mnoge je duboko uznemirilo (VIDEO)

Bilo je i onih koji su tiktokerki predložili da pozove policiju kako bi videli postoji li nešto sumnjivo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen TikTok/bigbrah1

Tiktokom se širi viralna priča jedne žene koja je pronašla tajnu sobu u svom domu. Skrivena prostorija nalazi se u kupatilu u podrumu, a u nju se ulazi kroz mala vratašca smeštena iznad WC šolje.

Tiktokerka @bigbrah1 pokazala je u viralnom videu kako ulazi u tajnu prostoriju koja je prepuna dečjih crteža, a zidovi su ocrtani otiscima dečjih ruku i nogu, a pratioci su uočili bizaran detalj.

Naime, na jednom nalazi se natpis „Love shack“, odnosno „Koliba ljubavi“. Inače, reč je o istoimenoj poznatoj pesmi iz 1989. koju izvodi američki bend The B-52’s.

@bigbrah1

what do i do ? #horror#horrortok#hiddenroom#hiddenroominmyhouse#halloween#scary#90s#analoghorror#fyp#scarytiktoks

♬ Originalton – Philo <3

Snimak je prikupio više od 1.5 miliona pregleda, a ljudi su komentarisali bizaran prizor.

„Ovo je jezivo“, „Vrlo čudne vibracije… Koliba ljubavi? Stopala?“, „Da li je ovo slatko ili zastrašujuće?“, „Ovo je bilo ili zabavno dečje skrovište ili najjezivija stvar ikada“ i „Loše, loše vibracije“, samo su neki od brojnih komentara.

Bilo je i onih koji su tiktokerki predložili da pozove policiju kako bi videli postoji li nešto sumnjivo, a tiktokerka je u novom videu pokazala kako je prostoriju pretvorila u skladište i izbacila crteže koji su pronađeni u sobi.

Dodala je kako smatra da je soba mogla da bude namenjena samo deci, a na snimku je pokazala kako mora da se prignute i ne može da stoji u prostoriji. Brojni tiktokeri molili su je u komentarima da objavi više detalja, ali tiktokerka još uvek nije objavila novi video, prenosi Index.Izvor: Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar