TIKET MESECA! Dve nedelje genijalnog kladioničarskog uma – sa 270 dinara do 250.000 evra!

Možemo samo da kažemo – kapa dole

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Stariji će reći – tako se igralo nekad. Mada ni to ne bilo sasvim tačno, jer iako se tiketi nekada zaista jesu igrali od petka do ponedeljka, a ne kao danas kada hoćemo sve u par sati, samo su retki bilo toliko mirni, toliko samouvereni da na jedan tiket stave čak 30 parova raspoređenih na deset dana u periodu od čak dve nedelje!

Ali kako ono kažu: strpljen – spašen! Pa je tako junak kladionice Mozzart uspeo da na uplatu od svega 270 dinara zaradi čak 29.198.180.

Ili ako vam je lakše – skoro 250.000 evra!

Obrazložićemo samo i ovaj slučaj sa susretom Belgije i Švedske, UEFA ga je na kraju registrovala rezultatom 1:1, ali svi znamo da je on prekinut na poluvremenu zbog terorističkog napada u Briselu. Po pravilima Mozzart kladionice tu se računa kvota 1, pa je na osnovu toga tiket preživeo. Sve to nikako ne umanjuje svu genijalnost ove kladioničarske perfekcije. Apsolutni trijumf proračunatog uma. I naravno da nije svuda išlo baš glatko – Virdžil Van Dajk je, primera radi, čvrst otpor Grčke slomio tek u sudijskoj nadoknadi, a i tada je našeg junaka od dobitka delilo ne 10 parova, nego 10 dana, zatim je i Andre Onana odbranio penal Kopenhagenu u 95. minutu – ali na kraju možemo samo da skinemo kapu i kažemo: svaka čast!Izvor: PR tekst

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar