Danas optužnica protiv masovnog ubice iz Mladenovca

Detaljnom istragom Višeg javnog tužilaštva u Smederevu pored U. B. uhapšeni su i njegov otac R. B., ujak G. G. i njegov brat B. G.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/društvene mreže

Kako Kurir saznaje danas bi Više javno tužilaštvo u Smederevu trebalo da podigne optužnicu protiv osumnjičenog U. B. (21) iz Dubone kod Mladenovca koji je 4. maja ubio devetoro mladih u selima kod Mladenovca i Smedereva, dok je njih 13 ranio.

– Danas bi trebalo da se podigne optužnica protiv osumnjičenog za najteže krivično delo – kaže naš izvor.

Podsetimo, osumnjičeni U. B. za koga se sumnja da je 4.maja počinio masakr u selima Dubona i Malo Orašje u svom krvavom piru ubio je devetoro svojih vršnjaka, dok je njih 13 ranjeno. Kobne večeri U. B. je prvo otišao u smederevsko selo Malo Orašje gde je kod spomenika izašao iz kola u rafalnom paljbom ubio šestoro mladića i nekoliko njih ranio. Svoj krvavi pohod nastavlja u svojoj rodnoj Duboni gde se parkirao preko puta škole i rafalnom paljbom ubio troje mladih koji su sedeli na klupi. Nakon zločina beži zemljanim putem ka selu Šepšina odakle je i krenuo u masakr, ali su mu se kola pokvarila pa je jedan deo prošao peške.

– Ušao je u garažu od jednih meštana i ukrao im kola kojima se odvezao da naplatne rampe Mali Požarevac gde je upao u taksi vozilo u kom je bila putnica – podseća izvor i dodaje da je tada od taksiste tražio da ga odveze do sela nadomak Kragujevca gde se sve do jutra skrivao u kokošinjcu svog ujaka.

– Detaljnom istragom Višeg javnog tužilaštva u Smederevu pored U. B. uhapšeni su i njegov otac R. B., ujak G. G. i njegov brat B. G.Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar