“Čudovište je odvelo moju ćerku”: Očajna majka devojke (18) u šoku, a zločinac se SRAMNO PRAVDA

Jeziv zločin

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Muškarac sa Floride osuđen je ovog meseca na 50 godina državnog zatvora zbog ubistva svoje devojke tinejdžerke tokom svađe u kući u Džeksonvilu, saopštile su vlasti.

Ajzeja Grin (19) osuđen je u avgustu za ubistvo 18-godišnje Gabrijele Bolton 2022. godine, objavila je Kancelarija državnog tužioca četvrtog okruga Floride u saopštenju za javnost od 6. oktobra.

– Kada su naša deca mala mi im uvek govorimo “ne postoje takve stvari kao čudovišta”, to je laž. Moju ćerku je odveo jedan – rekla je Gabrijelina majka, Nikol Bolton, na sudu pre nego što je sudija izrekao kaznu Grinu.

Grin je rekao istražiteljima da se napad dogodio 19. septembra 2022, nakon što je svađa između para eskalirala dok je Bolton bila u kupatilu, navodi se u saopštenju. Priznao je da je zgrabio metalni predmet i više puta je udario njime pre nego što je njeno telo odvukao iz kupatila u spavaću sobu i pokrio je.

Kada su prvi policajci stigli na lice mesta, pronašli su Boltonino telo umotano u zavesu za tuš i peškir sa “očiglednim” znacima traume na njenoj glavi, prema kancelariji državnog tužioca.

U to vreme, Grin je pobegao sa lica mesta, ali je njegova majka bila tamo. Grinova majka rekla je istražiteljima da ju je njen sin pozvao ranije tog jutra rekavši da je uznemiren zbog Gabrijele i da “nisam to nameravao da uradim”, navodi se u saopštenju.

Ona je došla u kuću, gde tvrdi da je Grin ponovo rekao da “nije nameravao to da uradi” i navodno je rekao da će da se ubije.

Grin je ubrzo pronađen na drugoj lokaciji i uhapšen nakon što je priznao ubistvo tokom ispitivanja. Grin je detektivima rekla i da su on i Boltonova izlazili oko godinu dana i da ju je on fizički i psihički zlostavljao.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar