Sin jedinac zatekao stravičnu scenu u Paraćinu: Zaklao ženu pored kreveta, pa nervozno tražio jednu stvar

Prema rečima sagovornika, jedini motiv koji bi mogao da dovode do zločina jeste sahrana njegovog brata.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

M. L. (73) iz Paraćina navodno je u noći između petka i subote kuhinjskim nožem prerezao vrat svojoj supruzi K. L. (71) nakon kraće rasprave u porodičnom domu.

Podsetimo, kobnog dana stariji bračni par se posvađao, a osumnjičeni M. L. je uzeo nož i presudio supruzi u kući u kojoj su sami živeli, i to dan uoči bratove sahrane. Njihov sin jedinac našao je zaklanu majku i slučaj je prijavljen policiji. Osumnjičenom se na teret stavlja da je počinio krivično delo teško ubistvo.

– Oni se nikada nisu svađali i jako nas je začulo kad smo čuli da je ubio. Priča se da su se tokom svađe gurkali i da je M. L. u toku rasprave otišao do kuhinje i uzeo nož – kaže komšija za Kurir i dodaje:

– Kada je nesrećna žena videla nož zanemela je i navodno ga je molila da ostavi nož i da se ne glupira. Uspela je da pobegne do spavaće sobe, ali je to M. L. još više naljutilo pa je uleteo u sobu dohvatio je, približio sebi i prerezao joj vrat onako zverski kao na filmu.

Kako dalje navode meštani ovog dela Paraćina, žrtva je pala kao pokošena pored kreveta.

– Ubio je pored kreveta i ostavio da leži nasred poda… Krv je prskala na sve strane, a on je samo spustio nož pored njenog tela. Navodno, je bio sve vreme tu pored nje, a njihov sin jedinac je zatekao jezivu scenu – kaže jedan od sagovornika i dodaje:

– Ne daj Bože nikome da tako nešto doživi! To su strašne stvari, a kada su ga hapsili on je nervozno tražio naočare, videli smo ga. Zamislite, ubio je ženu sa kojom je decenijama u braku na kome su im mnogo pozavideli, a on od policajaca traži naočare.

Prema rečima sagovornika, jedini motiv koji bi mogao da dovode do zločina jeste sahrana njegovog brata.

– Njegov brat je preminuo i u subotu je bila zakazana sahrana, a on navodno nije bio u dobrio odnosima sa njim i K. L. je insistirala da on ode, ali se on iznervirao i nije želeo ni da čuje za tako nešto – kažu oni i dodaju “da su to samo nagađanja jer ko zna šta mu je krvcnulo u glavi.”



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar