Brnabić u Hit tvitu: Za Kurtija su svi Srbi teroristi, jel to znači da on ima kart blanš da ubija sve?

Ona je ponovila da će državno rukovodstvo nastaviti da razgovara, da se nađe najbolje rešenje za zemlju, za narod na KiM, za mir i stabilnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ TV Pink

Premijerka Srbije Ana Brnabić, gostujući u emisiji Hit tvit govorila je o današnjim incidentima na Kosovu i Metohiji.

-Onaj ko je pažljivo slušao govor predsednika Vučića i ono što na svim sastancima priča, mogao je da čuje da predsednik Srbije upozorava da do ovakvog sukoba može doći na Kosovu i Meothiji. Aljbin Kurti nakon što je potpuno odbio predlog za deeskalaciju, izašao je ispred zgrade u Briselu i ponovio da Srbi moraju da “pate i da plate”. Na to se niko nije osvrnuo ni iz SAD ni iz EU, niko ništa nije rekao kad je Kurti pretio Srbima iz Brisela. Vučić je upozorio na etničko čišćenje i upozorio na sav teror koji trpe Srbi na KiM od najmlađih do najstarijih i nikome ništa. Svakako je jedini krivac Aljbin Kurti, on želi oružane sukobe, on će uraditi sve, ali njemu neko dozvoljava ovo, rekla je premijerka.

Ona je ponovila da će državno rukovodstvo nastaviti da razgovara, da se nađe najbolje rešenje za zemlju, za narod na KiM, za mir i stabilnost.

-Ali situacija u koju je sve nas doveo Kurti i ćutanje međunarodne zajednice je katastrofalno i ovo što se dešava u srcu Evrope u 21. veku da imate poslednji geto, pa da neko da Kurtiju kart blanš da se obračuna sa “teroristima” da se obračuna sa svima, da sve pobije. Vi nemate vladavinu prava – aha ti si rekao da su teroristi, uđi tamo pobij sve. Ako ćete tom logikom, za Kurtija su svi Srbi teroristi, jel to znači da on ima kart blanš da ubija sve?

Premijerka je ocenila i da se hibridni rat vodi protiv naše zemlje, protiv našeg naroda na KiM koji i to iz centralne Srbije.

-To nije viđeno, te ljude treba da je sramota… poručila je premijerka.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar