Priča o nesebičnoj ženi i JASTOGU dirnuće i najtvrđa srca: Čak se i gazda restorana raznežio (VIDEO)

Kada je morsko stvorenje izneto na sto, još nepripremljeno, turistkinja je odlučila da ga pusti u more pre nego što ga skuvaju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube/La7 Intrattenimento

Bračni par iz Švajcarske izašao je na večeru u ekskluzivni riblji restoran “Gente di Mare” na Sardiniji i naručio jastoga.

Kada je morsko stvorenje izneto na sto, još nepripremljeno, turistkinja je odlučila da ga pusti u more pre nego što ga skuvaju, piše Dejli mejl.

– Prvo sam mislio da se šali. Kada sam shvatio da se trudi da učini dobro delo i koliko je srećna i uzbuđena, i ja sam bio dirnut. Bila je zaista oduševljena što je spasila život jastoga – rekao je Antonio Fasolino, suvlasnik restorana koji je bio svedok ovog trenutka.

Dok je detaljno prepričavao događaj, Antonio je rekao da je uzeo jastoga iz akvarijuma i otišao da ga izmeri u kuhinji. Paru je rekao da je težak skoro dva kilograma, što košta 200 evra. Stavio je jastoga u prozirnu kantu pored stola.

Turistkinja je pitala da li će se jastog povrediti ako ga baci sa visine, a prisutni su je uveravali da će životinja biti dobro. Kada ga je bacila u more, jastog je brzo zaplivao ka svojoj novopronađenoj slobodi.Izvor: Klix.ba

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar