Bukvalno ostala bez reči u pokušaju da SMANJI USNE: Kozmetičarka je napravila kardinalnu grešku (VIDEO)

Majka dvoje dece odlučila je da rastvori filere koje je imala na usnama, ali je zahvat krenuo naopako

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen TikTok/courtneyb24x

Majka dvoje dece ostala je bukvalno bez reči kada su joj usne otekle odmah posle postupka rastvaranja filera, piše Dejli mejl.

Kortni Tafe (27) iz Kembridžšira, majka dvoje dece, odlučila je da rastvori filere koje je imala na usnama. Otišla je kod neimenovanog kozmetičara u nadi da će joj smanjiti usne, ali je imala ozbiljnu alergijsku reakciju na rastvarač.

Kortni je opisala svoju nevolju na TikToku. Rekla je i da joj je kozmetičarka posle zahvata rekla da to „treba da izgleda ovako” i da je „normalno”.

Ali istina je da svom klijentu nije dala test na alergiju i čak je pokušala da je ubedi da je lekar koga je Kortni kasnije konsultovala pogrešio.

https://www.tiktok.com/@courtneyb24x/video/7278738668141940001?

U jednom trenutku, 27-godišnja žena nije mogla ni da govori i imala je osećaj „kao da su joj usne pune vazduha, kao da će puknuti”.

Neimenovana kozmetičarka je nastavila da uverava Kortni putem SMS-a da će reakcija splasnuti do sledećeg jutra, iako joj je lice „veoma natečeno“.

Ali sledećeg jutra, nije sve bilo dobro i Kortni je obuzeo strah.

U videu na TikTok-u, koji sada ima oko 300.000 pregleda, rekla je da ju je strašno bolelo kada je otišla u krevet.

Kada se probudila, lice joj je postalo veće, “upaljeno, crveno i veoma bolno”.

Sat vremena nakon tretmana, Kortni više nije mogla da komunicira.

https://www.tiktok.com/@courtneyb24x/video/7278738668141940001?

– Nisam mogla da pričam u tom trenutku. Pljunula bih, a reči nisu izlazile kako treba. Jezik mi je jako natekao – ispričala je ona.

Alergijska reakcija je bila toliko jaka da joj je i vrat otekao. Otišla je u najbližu bolnicu, gde su joj objasnili o čemu se radi.

– Nikada u životu nisam bila alergična ni na šta. Nisam znala kako će izgledati reakcija ili šta je normalno, a šta nije kada rastvaram filere za usne – kazala je.

Kozmetičarka je uradila alergotest, ali je to trajalo manje od dva minuta. Tada joj je rekla da nije alergična, iako je test odmah pocrveneo.

Da bi se sprečile takve pojave, kozmetičari bi trebalo da urade alergotest najmanje 48 sati pre tretmana, kažu stručnjaci.

https://www.tiktok.com/@courtneyb24x/video/7278738668141940001?

Uprkos ovim smernicama, kozmetičarka je rekla da se test sprovodi samo „neposredno pre” procedure, svodeći loše iskustvo Kortni Tafe na „odloženu reakciju”.

Beskrupulozna kozmetičarka je otišla toliko daleko da je sugerisala da je doktor pogrešio, optuživši mladu majku da pokušava da „sabotira“ njenu karijeru koju je „gradila od nule“.

Kada ju je Kortni zamolila da pojasni neke detalje o proceduri, odbrusila joj je u SMS poruci.

– Apsolutno ne, nisam uradila ništa loše, nažalost, vaše telo je reagovalo. Molim te, nemoj me više kontaktirati – glasila je poruka.

Nakon toga, kozmetičarka je prestala da se javlja i blokirala Kortni na Instagramu.

Lekari su prepisali Kortni antihistaminik.

Tri tablete kasnije, otok se značajno smanjio, ali se lice još nije vratilo u prvobitno stanje.Izvor: Jutarnji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar