Jeziva ispovest manekenke o Raselu Brendu STVARA MUČNINU: “Imala sam osećaj kao da me lovi”

Rasel Brend negira optužbe, a britanska policija saopštila je juče da ga je još jedna žena prijavila za nasilje koje se desilo 2003. u Londonu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Bivša manekenka čiji indentitet nije otkriven, tvrdi da ju je Rasel Brend pratio nakon što su se sreli u jednom baru u Londonu, a onda je tražio da imaju intiman odnos.

Bežala je preplašena od njega, i ti minuti izgledali su joj dugi kao ceo život. Glumac je optužen za silovanje i seksualno i emocionalno uznemiravanje četiri žene, optužbe su iznete prošlog vikenda. U međuvremenu ga je još žena prijavilo za seksualno nasilje.

Prema rečima bivše manekenke, incident se desio 2005. godine. Prve optužbe protiv Rasela Brenda odnose se na period od 2006. do 2013. godine.

“Hajde da se samo “je*emo ovde”, vikao je Rasel Brend za njom, hodajući pet koraka iza nje.

Ova žena je tada bila u dvadesetim, rekla je da su se sreli u baru Primrose Hill u Londonu i da mu je ona napomenula da ne želi da bude sa njim, a onda je sve postalo jezivo, ispričala je.

“Imala sam osećaj kao da me lovi. Nije bilo koketno ni zabavno. Reč predator za njega je aposlutno na mestu. Bio je čvrsto odlučan da ostvari cilj. Namera mu je bila da ima seks, sa bilo kim”, rekla je za The Sun.

Poručila je da nakon što je pogledala dokumentarac gde su iznete optužbe Rasela Brenda, više ne može da spava jer neke žene nisu “imale sreće kao ona” da pobegnu od glumca.

U međuvremenu, osoblje Big Brother produkcija koja je sarađivala sa Raselom Brendom priznalo je da su se mnogi bojali njegovog predatorskog ponašanja.

Jedan viši rukovodilac je čak priznao da naslov dokumentarca Dispatches In Plain Sight savršeno odgovara skandalu. “Svi smo znali da je predator. Ne može se poreći da je bio upleten u mnogo komplikovanih situacija”, rekao je za Times.

Drugi član osoblja rekao je da se Brendovo ponašanje činilo “otkačenim” i da optužbe da je “preterao” nisu “iznenađujuće”. “Bilo je odvratno, ali koliko smo znali, sve je bilo sporazumno”, glasi izjava.

Rasel Brend negira optužbe, a britanska policija saopštila je juče da ga je još jedna žena prijavila za nasilje koje se desilo 2003. u Londonu, piše Daily mail.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar