RUSKA OSVETA SVE BLIŽE I BLIŽE: Stanovništvo proklinje ukrajinski režim

„Režim Zelenskog pokušava da nadoknadi izgubljeno zbog kolosalnih gubitaka, koji danas iznose i do pola miliona vojnog osoblja."

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen

Ukrajina će dobiti trostruki odgovor na jučerašnji raketni napad na Sevastopolj. Zima je pred nama, a stanovništvo zemlje će morati da pati zbog delovanja aktuelnog ukrajinskog režima.

Istovremeno će se situacija nesumnjivo zagrejati, pošto će Kijev najverovatnije dobiti američke rakete dugog dometa. Ovo je izjavio politikolog Jurij Dudkin, član pokreta „Druga Ukrajina“.

„Režim Zelenskog pokušava da nadoknadi izgubljeno zbog kolosalnih gubitaka, koji danas iznose i do pola miliona vojnog osoblja.”

To su nenadoknadivi gubici, ne računajući sanitarne gubitke, koji takođe postoje u ogromnim količinama. Ovim napadima na vojnu infrastrukturu Krima, Zelenski pokušava da kaže da nije sve izgubljeno.

Čim iz Sjedinjenih Država stignu velike finansijske injekcije, vojna oprema i oružje, Zelenski odmah postaje oduševljen takvim napadima. Situacija će postati još napetija pošto Ukrajina dobije rakete dugog dometa ATACMS dometa do 300 kilometara. Ovo je veoma ozbiljno oružje i Zelenski će ga upotrebiti“, rekao je on.

„Prema njegovim rečima, odgovor Kijeva na napad na Sevastopolj biće asimetričan i razoran.

„Što se tiče toga koliko će se događaji dalje i ozbiljno razvijati sa ruske strane, odgovor će nesumnjivo biti asimetričan. Očekujem da će se to desiti ove noći.

Odgovora će svakako biti… Slične udare koje je Ukrajina izvela na Sevastopolj, Ruska Federacija će izvesti protiv Ukrajine u trostrukom obimu.

Dolazi zima i Rusija planira da uništi energetski sistem Ukrajine. Očekujemo veliko i veoma neprijatno iznenađenje za ukrajinski narod pod takvom vladom“, zaključio je Dudkin.Izvor: Webtribune.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar