Objava stanodavca iz Srbije izazvala buru na internetu: “Dajem stanaru slobodu da to reši sam”

Autor statusa odgovorio je na svaki komentar, pa objasnio da nije reč o novcu, već o odsustvu dodatne obaveze

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RTS

“Izdao stan strancu (IT) i ne želim da uvedem internet na svoje ime”, stoji na početku objave, oko koje se vrlo brzo povela diskusija na jednoj od popularnih društvenih mreža.
Naime, autor statusa se obratio drugim korisnicima, ne da bi zaključio da li je njegov stav ispravan ili pogrešan, već da bi proverio tvrdnju svog podstanara ,,da on kao stranac i ne može da potpiše ugovor sa provajderom”.

– Navodno, stranci ne mogu da potpišu takav ugovor sa provajdereima – stanar je to pokušao sa operaterom i nije uspeo. Da li je to tačno? Sajt nigde ne sadrži tu informaciju. Postoji li operater koji mu dozvoljava da sklopi takav ugovor? – stoji u objavi.

Međutim, umesto da dobije odgovor, stiglo mu je u neku ruku, bezbroj – kritika.

“Pa kako misliš da izdaješ stan strancima koji rade preko interneta, i da im ne obezbediš internet?”;

“Hoćeš da izdaješ stan, a nećeš osnovne stvari da obezbediš”;

“Izvini, ako sam pregrub, ali sam ceo život podstanar, nagledao sam se svega po Beogradu. Mora neki minimum da se ispoštuje. Klima, net, dobra izolacija, parking ako moze i sl.”

Autor statusa odgovorio je na svaki komentar, pa objasnio da nije reč o novcu, već o odsustvu dodatne obaveze.

– Neću da imam još jednu pravnu obavezu ako ima drugo rešenje. Tu sigurno nisam jedini. Zar treba da objašnjavam da nije u pitanju ušteda od 30€ i cicijašenje? Kirija je zato manja jer nema interneta. Dajem stanaru slobodu da to reši sam – napisao je on u jednom od komentara.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar