Mladoženja iz Valjeva dao ogroman novac za salu i dekoraciju, ali zbog jedne stavke je otvorio dušu

Danilo iz Valjeva koji se nedavno oženio i otkrio je koji trošak sa svadbe ga je najviše "zaboleo"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Danilo iz Valjeva je uložio znatne finansijske resurse u organizaciju svoje svadbe, što se sada pokazuje kao veliki trošak. Iako su restoran i dekoracija koštali 6000 evra, najveći deo budžeta otišao je na tortu od pet spratova.

Sada se kaje zbog te odluke.

– Odlučili smo se za tortu sa pet spratova. Sada shvatam da je to bilo potpuno nepotrebno jer smo dobili mnogo torti kao poklon. Sada mi je jasno da smo mogli izabrati nešto jednostavnije, ali sada je kasno. Platili smo 47.000 dinara za nju. Iskreno, preterali smo, svestan sam toga – priznaje Danilo, tek venčani mladoženja.

Iako je njihov dan venčanja svakako bio spektakularan, Danilo sada shvata da su možda trebali biti mudriji u vezi sa troškovima. Ova situacija ih je naučila važnu lekciju o planiranju i razumnoj potrošnji na svadbeni budžet.

Iako će se sada ćatić sećati svog venčanja s blagom gorčinom zbog nepotrebnog prekomernog trošenja na tortu, ova iskustva će biti dragocena pouka koju će podeliti s drugim mladencima, upozoravajući ih da pažljivo razmotre svaki finansijski aspekt svog posebnog dana kako bi izbegli nepotrebne troškove i moguće kajanje kasnije.Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar