“Hranimo se u narodnoj kuhinji, a ćerka je naručila PICU OD 2.500 DINARA!”: Ženu rasplakao dostavljač

Neuobičajene okolnosti sa srećnim krajem!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay/Shutterbug75

Ćerka naručila picu koju majka nije imala da plati, kada je dostavljač došao usledilo je nešto što je sve iznenadilo: “Uplakana je ušla u kuću”

Jedna majka ostala je iznenađena kada je njena 11-godišnja ćerka naručila picu bez njenog znanja. Šokirana dostavljačem ispred svojih vrata, jer zbog finansijske situacije nikada ranije nije naručivala picu, žena je shvatila da je to uradila njena ćerka. Uplakana je obećala dostavljaču da će skupiti 18,50 funti (oko 2.500 dinara) do sledećeg dana.

Ova majka inače hranu nabavlja u javnoj kuhinji zbog financijskih poteškoća.

Međutim, kada se dostavljač našao ispred njenih vrata i kada je Frančeska Emot (32) shvatila da je njena ćerka sebi i svom trogodišnjem bratu naručila picu koju nije mogla da plati, nije znala šta da radi. Srećom, dostavljač je razgovarao sa svojim šefom i umirio uplakanu mamu dvoje dece da ne brine kada je rekla da će pronaći novac da ga vrati.

Nekoliko dana kasnije, 32-godišnja Frančeska je kroz prozor dobila poruku s 40 funti (oko 5.500 dinara) od dostavljača u kojoj je pisalo:

“Evo nešto za vas i vašu porodicu. Nije puno, ali od srca, tog dana sam se slomio. Nadam se da je vaša ćerka uživala u pici”, napisao je on.

Frančeska je objasnila:

“Čula sam kako se vrata otvaraju i kad sam otvorila rekla sam da nisam naručila ništa. Međutim dostavljač je rekao da je pica definitivno za nas, a moja ćerka je stajala iza mene. Pogledala sam je, a ona je plakala. Rekla je: ‘Mama, ja sam naručila, žao mi je’. Nisam imala srca da kažem da ne mogu da platim tu picu. Ne bih želela svoju finansijsku situaciju da stavljam na teret dece. Inače bih platila picu i rekla joj da to više ne radi, ali nisam mogla ni to da uradim, bila sam tako švorc. Bila sam u bujici suza govoreći dostavljaču da mi je žao i da smo toliko švorc da nemam ni za picu”, objasnila je majka.

A onda dodala:

“Plakala sam. Rekla sam da ih neću potkradati i obećala sam im da ću im sutra doneti 20 funti. Dostavljač me zagrlio i rekao mi da ne brinem te zatim otišao. U ponedeljak mi je ostao otvoren prozor dnevne sobe. Videla sam poruku na prozorskoj dasci i na njoj je pisalo: ‘Mami i porodici’. Otvorila sam je i samo sam zaplakala. I moja ćerka je plakala. Jednostavno nisam mogla da verujem. Nikad pre niko to nije učinio za mene. Mislim da je čak platio i picu jer se nisu vratili po novac. Mislim da im je rekao da mi ne naplaćuju picu”, objasnila je ona.

Frančeska, koja studira psihologiju, pronašla je dostavljača i našla se s njim kako bi izrazila svoju zahvalnost. On joj je objasnio da ga je pogodilo kada je video Frančeskinu ćerku kako plače i priznao da je i on sam bio nekada u teškoj situaciji.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar