Italijani PONOVO savladali košarkaše Srbije: Da li ima opravdanja posle ovakve igre? Bogdanović 4/16

Da li su Italijani stvarno bolji od nas ili ih prati sreća protiv nas?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
kss.rs

Košarkaši Srbije poraženi su šokantno (PONOVO) od Italije u drugoj fazi Mundobasketa. Dogodio se prav “de ža vi” od prošle godine! Imali smo +16 u završnici treće deonice, a onda je usledio neverovatan pad u igri.

Italijani su počeli da pogađaju, Orlovi su srljali, pre svega Bogdanović, koji se ispucavao za tri poena i imao 1 od 13 za tri poena.

Na kraju su Orlovi pokušali da se vrate u tesnoj završnici, ali su Italijani imali +4.

Orlovi su nervozno počeli, nije nas išao šut, dok su Italijani to iskoristili i došli do +10! Raspucali su se i pogodili su pet trojki samo u toj deonici, od čega pet Marko Spisu, koji je i ranije već bio koban po naš tim.

Srbija je uspela da se vrati preko Dobrića i Bogdanovića, koji su postigli 14 od 19 poena našeg tima u prvih 10 minuta.

Potom je Srbija napravila seriju od 10:0 i preuzela vođstvo, a do kraja poluvremena su se ekipe smenjivale u vođstvu, da bi na kraju četvrtine uz zvik sirene Bogdanović pogodio sjajnu trojku iz okreta kojom je naš tim otišao na pauzu sa 42:40.

To je našem timu dalo dosta samopouzdanja i u nastavku su na krilima Milutinova sjajno igrali i došli do vođstva od 16 poena razlike.

A onda, šok! I novi neverovatan pad u igri! Svi su se setili situacije iz Berlina prošle godine, gotovo preslikana situacija. Italijani sipaju trojke, Pešić čuva ključne igrače na klupi, Gudurić pravi greške, a Italijani za dva minuta spuštaju razliku na tri poena razlike.

Isto se nastavilo i u četvrtoj deonici. Milutinov je ostao na klupi, Pešić je ostavio rezervni tim u igri, koji je nastavio loše da igra.

Italijani su preko Fontekija nastavili da pogađaju i da uvećavaju razliku i videlo se da su kola otišla nizbrdo i da samo čudo Srbiju može da spasi.

Bogdanović je na 28 sekundi do kraja pogodio oba bacanja i spustio razliku na 2. Poena. Italijani su imali šut, promašili, su, naši su imali napad za pobedu, ali je Jović promašio.Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar