Devojka BRUTALNO PRETUČENA ispred kafića u Paraćinu: “Udario je jer je uzela telefon da zove taksi”

Prema njegovim rečima, mladić je najverovatnije mislio da će njegova ćerka da snimi incident ili da pozove policiju i onda je udario devojku bez razmišljanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

“Ona je otišla kod bake i deke na odmor i iz izlaska sa drugaricama se vratila prebijena”

Ovim rečima za Kurir počinje priču Goran Aleksić čija je ćerka Anastasja (21) brutalno pretučena ispred kafića u Paraćinu kad je otišla u izlazak sa drugaricama. Kako nam je objasnio sve se dogodilo oko ponoći 18. avgusta.

– Mi živimo u Austriji, a ona ima baku i deku u Paraćinu gde je sa drugaricama, koje su takođe iz Austrije. Izašle su to veče u lokalni kafić i oko ponoći izašle ispred da krenu kući i pozovu taksi – prepručava nam Goran i dodaje:

– Kad su izašle ispred videle su da se nešto dešava i da je neki problem, ali nisu ni obraćele pažnju. One su se pomerile i moja ćerka je izvadila telefon da pozove taksi, u tom trenutku je dobila udarac od jednog mladića koji je učestvovao u tuči ispred tog lokala – prepričava nam potrešeni otac.

Prema njegovim rečima, mladić je najverovatnije mislio da će njegova ćerka da snimi incident ili da pozove policiju i onda je udario devojku bez razmišljanja.

– Ne zna ni ona da li je bio jedan udarac ili više, ali je tako snažno bilo da joj je polomnjena jagodična kost i vilica – kaže nam Goran.

Hitna pomoć je došla na lice mesta i devojka je prevezena u bolnicu u Paraćinu, a zatim u Ćupriju. Kako nam je Goran ispričao, devojci su ušuvali usnu, a desno oko joj je bilo potpuno modro i zatvorene što se može videti i na uznemirujućim fotografijama koje nam je poslao otac.

– Anastasja je dala izjavu u policiji i ispričala im kako se sve odigralo. Napadač je uhapšen kasnije. Voleo bih samo da ovo bude primer svim ljudima da ne treba da budu nasilnici i da ništa nije gore nego kad ne znate da li uopšte smete svoje dete da pustite iz kuće – kaže otac.

Njegova je poruka svima da stvari, kakve god da su, treba rešiti na miran i civilizovan način i ošto osuđuje svaki vid nasilja!Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar