Zvanično saopštenje: Muškarac uhapšen zbog sumnje da je polno uznemiravao devojčicu jeste MONAH Eparhije mileševske

"Na osnovu detaljne provere utvrdili smo da je u pitanju klirik Eparhije mileševske koji je više od 15 godina u Eparhiji i do sada nije imao takvih sklonosti koje mu se stavljaju na teret.""

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP

U mestu Mojsinje, nedaleko od Čačka, u noći između utorka i srede je priveden muškarac iz Prijepolja pod sumnjom da je počinio bludne radnje nad devojčicom. Reč je o monahu I.J. koji je saslušan u čačanskoj policiji.

Eparhija mileševska koji pripada osumnjičeni oglasila se danas zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celosti:

– Iz medija smo saznali da je 23. avgusta 2023. godine kod Čačka uhapšen monah iz manastira u prijepoljskom kraju, pod sumnjom da je polno uznemiravao devojčicu.

Na osnovu detaljne provere utvrdili smo da je u pitanju klirik Eparhije mileševske koji je više od 15 godina u Eparhiji i do sada nije imao takvih sklonosti koje mu se stavljaju na teret.

Izražavamo svoje duboko žaljenje nad tim potencijalnim deliktom i obaveštavamo javnost da će Eparhija mileševska sačekati izveštaj tužioca i, ukoliko se utvrdi odgovornost osumnjičenog, sa svoje strane preduzeti sve neophodne mere i najstrože kazniti počinioca – piše u saopštenju Eparhije mileševske.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar