Ispred nosa nam je: Ovo je za sve NAJPERSPEKTIVNIJA TURISTIČKA DESTINACIJA u Evropi

Uticajni magazin nije imao dilemu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Iako je tradicionalno poznata kao destinacija za kvalitetan i dobar odmor, sa nebrojenim turističkim sadržajima, Crna Gora je još uvek nekako na margini evropskih i svetskih putnika.

Upravo zbog toga je poznati magazin odlučio da skrene pažnju na ovu zemlju, za koju kaže da je jedna od najpotcenjenijih letnjih destinacija u Evropi.

Američki magazin Travel off path je u svojoj reportaži istakao da je Crna Gora verovatno najperspektivnija turistička destinacija u Evropi. Oni su naveli nekoliko razloga zašto treba izabrati Crnu Goru za svoj odmor, umesto već “izvikanih” destinacija kao što je Grčka.

Turisti već decenijama biraju Evropu za svoj odmor, i to je postao trend među putnicima. Sa velikim brojem ljudi koji hrle u Grčku, Španiju ili Italiju, manje poznate destinacije su postale pravo blago. Među njima, Crna Gora je ubedljivo na prvom mestu.

Travel off path navodi da je Crna Gora jedna od najekonomičnijih opcija za letovanje, gde za relativno malo novca možete odsesti u visoko rangiranim hotelima. Pored toga, tu su i brojni hosteli, apartmani ili pansioni, u kojima putnici mogu uživati u vrlo pristupačnom komforu.

Crna Gora takođe nudi i sadržajnost, brojne turističke atrakcije, prirodne lepote i neprocenjivo kulturno bogatstvo. Od mora i obala, planina i nacionalnih parkova, sve je vrlo pristupačno i dostupno turistima. Takođe, ova zemlja je poznata i po raznim događajima, festivalima i muzičkim spektaklima. Jedan od njih, koji je već afirmisan i dobro poznat, jeste i Sea Dance Festival.Izvor: Objektiv.rs, TU magazine

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar