Dobro POGLEDAJTE U SVOJE DLANOVE: Kakve su vam linije takav će vam biti život

Pozitivna stvar ovog testa ličnosti je to što ne postoji druga mogućnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay.com

Sve što treba da uradite je da proverite dlanove i uporedite linije koje ih povezuju, onako kako se pojavljuju na glavnoj slici. Onaj koji najviše liči, na to treba da se vodite. Nakon toga ćete moći da pristupite velikim otkrićima.

Pozitivna stvar ovog testa ličnosti je to što ne postoji druga mogućnost, pošto je većina dlanova uključena u ova tri primerka koje ćete videti na slici iznad. Otvorite ruku, proverite dlanove, a zatim ih uporedite sa alternativama u ilustraciji. Kada već imate odgovor, sledeća stvar je da potražite njegovo značenje u listi rezultata koju ću vam ostaviti u nastavku. Na taj način ćete otkriti koji je put do uspeha vašeg života.

Linije oba dlana su jednake

Ako spojite ruke, linije su na istoj visini, to znači da ste osetljiva i lojalna osoba. Tražite osobu koja ima iste namere kao i vi: ozbiljne i zasnovane na porodičnim vrednostima. Ne volite avanture, ali tražite osobu sa kojom ćete provesti ceo život.

Linija na levom dlanu je viša u odnosu na desni

Ako vam je od spajanja ruku leva linija iznad desne, to znači da ste slobodna osoba i ne žurite da pronađete „svoju drugu polovinu“, jer ste srećni čak i sami. Imate jaku i nezavisnu ličnost i uvek uspevate da ostvarite svoje ciljeve.

Linija desnog dlana je viša u odnosu na levi

Ako je pri spajanju dlanova leva linija niža, to znači da tražite zrelu osobu, sposobnu da preuzme svoje obaveze. Zaljubljeni ste u život: volite da uronite u nova iskustva i ne plašite se prepreka, jer one samo pogoduju vašem rastu.Izvor: Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar