TI SI LAŽOV I IZDAJNIK! Slukas dobio šokantno pismo od navijača Olimpijakosa

Navijači Olimpijakosa poslali su javno pismo svom bivšem plejmejkeru Kostasu Slukasu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Twitter

Grčki plejmejker Kostas Slukas šokirao je Evropu odlukom da iz Olimpijakosa pređe u Panatinaikos ovoga leta.

On je deset godina proveo u crveno-belom dresu i sada je prešao u redove večitog rivala Panatinaikosa, pa su mu navijači poslali javnu poruku:

“Kada smo primijetili da nisi bio raspoložen tokom proslave šampionata čak nisi ni slavio, prišli smo ti i razgovarali s tobom”, stoji u saopštenju.

“Nakon što smo te izvukli napolje i seli, zahvalio si nam se na svemu i posebno na podršci koju smo ti pružili u teškim vremenima. Rekao si nam da želiš ostati duže od svih, ali imaš problema jer te Barcokas ne ubacuje u igru mnogo.

Rekli smo ti da je tim iznad svega i da želimo da pronađeš kompromis sa našim trenerom, koga naravno podržavamo. Stavio si svoj ego iznad tima.

Glavni razlog zašto si lažov i izdajnik je taj što smo ti rekli da ako se ne slažeš sa našim trenerom, bar da te zamolimo da ne dođeš u Panatinaikos. Onda si skočio sa stolice i rekao da ne bi otišao tamo ni za 10 miliona eura”, nastavlja se u saopštenju.

“Rekli smo ti da smo to već čuli i savetovali ti da ne budeš tvrdoglav. Odgovorio si da nikad nisi bio izdajnik i da si odustao od mnogo novca da bi došao u Olimpijakos.

Sve ovo dokazuje da si sve vreme glumio, da si već dugo vremena razgovarao sa našim neprijateljima i prodavao bajke nama i čitavoj porodici Olimpijakosa.

Nije nam važno što si otišao u Panatinaikos, jer naše rukovodstvo i naš trener su te zapravo odbili.”

Poslednji deo saopštenja upoređuje navodni stav Slukasa sa stavom Vasilisa Spanulisa, koji je pre 13 godina krenuo suprotnim putem.

“Nikad nisi bio i nikad nećeš biti vođa. On se suprotstavio prljavom sistemu sa 28 godina i promenio istoriju evropske košarke. Odbio je PAO, zbog čega ga je svet Olimpijakosa voleo”, zaključuje se saopštenje.Izvor: B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar