IZRAELCI OTKRILI: Ovo je isključivi razlog zbog kojeg je BAHAR PRECRTAO BORJANA!

Najveća snaga trenera Crvene zvezde Baraka Bahara je što zna da upravlja ljudima, kaže nekadašnji fudbaler Ber Ševe Ben Biton.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Crvenazvezdafk.com

Samo što je došao u Crvenu zvezdu, Barak Bahar je već izazvao zemljotres. Izraelski trener došao je u Beograd, potpisao ugovor sa crveno-belima, predstavio se javnosti i vratio se kući. Zatim je iz Izraela telefonom kontaktirao fudbalere sa “Marakane” i govorio im šta od koga očekuje, šta kome zamera i tako dalje. Najveći udarac doživeo je kapiten Milan Borjan, kojem je rekao da mu neće biti prvi golman.

Odluka je izazvala mnogo reakcija i svakog je iznenadila Barakova drskost da telefonom saopštava tako važnu odluku. Ipak, čini se da je čvrsta ruka ono što je Baraku donosilo uspeh i tako i planira da nastavi. igrač koji je sarađivao sa Baharom u Ber Ševi, Ben Biton, kaže da trener odlično zna da upravlja ljudima.

– Svako ko je ikada sarađivao sa Baharom, reći će vam da je ono što se kod njega ističe njegova upravljačka snaga. On zna da upravlja timom, delegira ovlašćenja, daje osećaj svima sa kojima sarađuje da su ravnopravni sa njim, više vredni – rekao je Biton.

U Zvezdinoj svlačionici mnogo je igrača sa visokim primanjima, koji su tu godinama, imaju ime i status i na ovim prostorima su zvezde. Sve zajedno – Baraka ne interesuje.

– Zna i da upravlja svlačionicom u kojoj ima mnogo zvezda. Ljudi misle da nije teško uspeti u jakom timu, ali tamo gde ima mnogo zvezda, ima mnogo i ega i važno je upravljati tim ljudima. Izvan svega toga, Bahar razume fudbal, taktičar je, hrabar. Ima sve fudbalske kvalitete, ali glavna stvar je što zna da upravlja ljudima – zaključio je Biton.Izvor: Informer

Komentari (1)

  1. Prema ovom clanku, iskljucivi razlog je "sto zna da upravlja ljudima". Kakav je to razlog? To ne objasnjava zasto bas Borjana...

    Odgovori

Ostavite komentar