Horoskop za 4. jun: STRELAC je pod pritiskom emotivnog partnera, RIBE svoje planove neka drže u tajnosti

Rak je danas preozbiljan, Devica prezasićena svim i svačim, hitno joj je potreban odmor od svega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Emilia Niedźwiedzka

OVAN
Iako sve deluje obećavajuće, nije povoljan dan za ugovore i bilo kakve transfere. Odložite na kratko, jer ako sada započnete nove pregovore, mogu vas sačekati velike komplikacije. Trenutno, izvan vašeg vidokruga se nalaze informacije koje su od presudnog značaja za vaš projekat.

BIK
Stižu vam neprijatne vesti. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaše familije, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život, pa ste dozvolili da vam porodične probleme rešavaju saradnici.

BLIZANCI
Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi tako i partneru.

RAK
Previše ste ozbiljni. Dan je savršen da sebi date malo oduška, pobegnete s posla i provedete sate u društvu prijatelja koji vas ničim ne opterećuju. Posao neće pobeći, niko neće primetiti da vas nema, a vi ćete se vratiti osveženi.

LAV
Imate puno planova i očekujete ubrzo da pokrenete neki od njih. Na žalost, danas vam ne sleduju krupniji pomaci osim što će vas nekoliko tuđih iskustava navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za vas.

DEVICA
Pred vama je puno obaveza. Činiće vam se da ne dižete glavu od posla, a ustvari ništa se posebno neće dešavati. Iluzija da ste preterano opterećeni dolazi zbog zasićenja, pa vam je hitno potrebna ili promena posla ili kratak odmor.

VAGA
Veza koju ste držali u tajnosti preti da postane javna. Partner vas više voli nego vi wnjga, ali vi ne uživate u tome. Njegova očekivanja za vas postaju veliko opterećenje, pa će vam sve ovo biti jak razlog da ozbiljno razmislite o raskidu.

ŠKORPIJA
Ako uspete da dan otpočnete bez kašnjenja i odlaganja, mogu vam se otvoriti interesantne mogućnosti, posebno ako je vaš posao vezan za inostranstvo. Ne uvlačite prijatelje u svoje poduhvate, rešavajte svoje probleme sve sami.

STRELAC
Partner očekuje konkretan korak, kojim biste uobličili i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom, ako niste sigurni da je to ono što želite. Dodatnu tenziju izaziva finansijska situacija, koja se danas značajno komplikuje.

JARAC
Očekuje vas razgovor s nadređenom osobom. Dobićete ponudu koja vam na prvi pogled neće biti primamljiva, ipak, ukoliko obratite pažnju i prihvatite ovo, dugoročno će vam se isplatiti. Taj posao će vam otvoriti vrata za nove poduhvate.

VODOLIJA
Imate potrebu da kontrolišete sve oko sebe, a nemate mehanizme koji bi to podržali. Loša vest je da ćete morati da odustanete od nekog svog stava, koji je bio prilično beskompromisan. Usmerite svoju pažnju na voljenu osobu, potrebna mu je podrška.

RIBE
Komunikacija s osobama koje se nalaze u inostranstvu može biti od velike koristi. Poslovni planovi se razvijaju u smeru koji ste priželjkivali. Ipak, ne prihvatajte stvari zdravo za gotovo, svoje planove, za sada, držite daleko od očiju javnosti.

 Izvor: Magazin Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar