“Sad ću da dođem, krenuo sam da te tražim po bolnicama, sahraniću te”: Novi detalji horora na Zvezdari

Ovo očigledno nije prvi put da nasilnik nasrne na svoju partnerku, ali i na bebu, koja ima povrede od ranije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/geralt

Nakon šokanntih saznanja da je V. M. (25) iz Beograda navodno pretukao i silovao svoju nevenčanu suprugu D.S. (26), te naneo i povrede njihovoj šestomesečnoj bebu, Republika je stupila u kontakt sa voditeljkom Jelenom Dinčić, inače suprugom pevača Milana Dinčića Dinče, kod koje je zaposlena rođena sestra žrtve.

Jelena je, inače, i na društvenoj mreži Instagram, objavila uznemirujuće fotografije deteta, na kojima se jasno vide modrice, ali je u razgovoru za Republiku otkrila detalje slučaja koje lede krv u žilama.

– Objavila sam sve da bih privukla medije jer niko ovoj ženi ne garantuje da ovaj bolesnik neće sutra izaći. U pitanju je sestra od jedne devojke koja je zaposlena kod mene, nju je taj dečko sinoć silovao i davio bebu. Ona je sve ovo vreme krila da on nju maltretira jer nema gde da ode, on joj je rekao: “Ako me prijaviš, biće sve i svašta”, čega se žena najviše i plaši. Međutim, kada je noćas videla da će da ubije dete, sačekala je da on ode na posao i pozvala sestru, ja sam svoju zaposlenu naravno pustila da ode i moj muž je zajedno sa njima otišao u Urgentni centar da prijave i konstatuje povrede. Dete je zbrinuto u Tiršovoj, na sreću, ako tako može da se kaže, ima lakše povrede, ali to su modrice od raznih prebijanja, posekotina na vratu, ima hematome. Ono što je ponižavajuće, žena je i silovana, otišli su u 8h ujutru, evo, još uvek nije završila tamo, do 16h smo čekali da neko duđe iz SUP-a, pa da je po službenom vode u GAK, više ni ne znam gde je završila, mi smo uzeli bebu kod nas, dok majka ne završi preglede, jer dete je gladno. Medicinski radnici na hodnicima su joj rekli: “Pa dobro, imaš nagnječenje grudnog koša, šta će ti još i silovanje? Imaš dovoljno dokaza da ga tužiš”. Krajnje ponižavajuće za ženu da svi na hodniku slušaju šta je pretrpela, umesto da službeno lice dođe i tu uzme izjavu i odmah ga uhapse! Za to vreme, on njoj šalje poruke: “Sad ću da dođem, krenuo sam da te tražim po bolnicama, sahraniću te” – otkriva Diničićka, te nastavlja:

– On se trenutno nalazi u policijskoj stanici, priveden je malo pre, sreli su se tamo, ja dalje informacije nemam. Beba je kod mene, čekam da se ona vrati, njoj ne treba ni novac, ni ništa, mi komšije ćemo da joj pomognemo i da joj iznajmimo stan dok ne bude mogla da počne da radi, pomoćićemo joj da angažuje advokata… Ona samo želi pravdu i sigurnost, da taj bolesnik neće doći sutra da maltretira i nju, i bebu i sve nas – ističe Jelena.

Kako je otkrila, ovo očigledno nije prvi put da nasilnik nasrne na svoju partnerku, ali i na bebu, koja ima povrede od ranije.

– Neke povrede koje beba ima su nove, a neke su stare. Ima nagnječenja i hematome, modrice su žute, plave, posekotina ispod vrata zarasta, ali je sve vidljivo… Trpela je nasilje dok je nju tukao, ali kad je počeo i na dete da udara, odreagovala je kao svaka majka. On radi u jednom “fast food” restoranu, već je povratnik, pretukao je majku ranije, ne znam da li je za to odgovarao, danas sam i to saznala od nje – zaključuje Jelena Dinčić za Republiku.



Izvor: Republika

Komentari (1)

Ostavite komentar