“SRAM VAS SVE BILO” Oglasio se Vučević zbog karikature kojom je Vučić predstavljen kao Hitler

"Ne vređaju samo predsednika Vučića, nego vređaju ceo srpski narod i sve slobodoumne građane i patriote koji vole svoju državu", rekao je Vučević

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/milosvucevic_odbrana

Predsednik Srpske napredne stranke i ministar odbrane Miloš Vučević reagovao je danas na karikaturu u novom izdanju nedeljnika NIN.

– Još jedna sramna i ogavna karikatura u sutrašnjem NIN-u, kojom ne vređaju samo predsednika Vučića, nego vređaju ceo srpski narod i sve slobodoumne građane i patriote koji vole svoju državu. Vređaju i sve žrtve nacističkih monstruma i njihove potomke, među kojima je i sam predsednik Vučić kojem su ustaše ubile dedu po ocu i mnogobrojnu rodbinu.

Kako kaže, niko nema problema sa umetničkim “izražajima”.

– Niko od nas nema problem sa tim umetničkim “izražajima” koje nazivaju slobodom medija u istim tim medijima koji su sve samo ne oslobođeni od mržnje i bolesne ljubomore zbog uspeha predsednika Vučića. Ali, u jednoj normalnoj i civilizovanoj državi za bilo kakvo poređenje predsednika, kojeg je podržalo više od 2,2 miliona građana Srbije, sa fašistima ili bilo kakve aluzije na tu temu, jedino može da se kaže – sram vas sve bilo – ističe Vučević i dodaje:

– Ako osnivanje narodnog pokreta za državu, jednog saborstva oko najvažnijih nacionalnih pitanja, skupa rodoljublja i patriota oni izjednačavaju sa monstroznim idejama fašizma i nacizma, onda te što to rade ne možete nazvati nikako drugačije nego jadnicima i monstrumima koji žele zlo svom narodu i svojoj državi. Ovim su još jednom pokazali da su oni jedna besramna grupica koja je isfrustrirana od sopstvene nesposobnosti i nemoći, i da skandalozne karikature kojima “vode rat” protiv predsednika Vučića potvrđuju samo da ne mrze samo Vučića već ceo narod u državu, i da ne mogu da se pomire sa uspesima koje ostvarujemo. Jasno je da najveću pretnju sada vide u najavljenom narodnom pokretu za državu koji će upravo biti najjača brana svakom pokušaju razbijanja naše države. Toga se oni i plaše.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar