POPUSTI ZA NAJVERNIJE: Zvezdaši, evo koliko novca će vam trebati za utakmice Lige šampiona

Samo što je okončana sezone, na "Marakani" uveliko teku pripremme za Ligu šampiona. Stigao je novi trener Barak Bahar, direktor Zvezdan Terzić najavio je dolazak pojačanja, a Crvena zvezda uskoro će pustiti u prodaju pakete ulaznica za elitu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FK crvena zvezda

Karte  za Ligu šampiona  će se, za početak, prodavati isključivo uz sezonske karte. Čelnici Zvezde tako žele da nagrade navijače pa će tako oni koji su prošle sezone imali sezonsku ulaznicu, ove godine dobiti značajne popuste za pakete ulaznica u Ligi šampiona, prenosi Telegraf. Cena paketa karata:  “sever” – obnova: 9.500 dinara, nova sezonska i Liga šampiona 14.500 dinara; “istok” – obnova:16.000 dinara, nova sezonska i Liga šampiona 25.000 dinara; “zapad”- obnova: 19.500 dinara, nova sezonska i Liga šampiona 30.000 dinara.

Pravo na kupovinu sezonskih ulaznica imaju samo članovi kluba, članarina za godinu dana je 1.800 dinara za punoletne i 1.200 za lica mlađa od 18 godina.

Paketi karata bi trebalo da budu pušteni u prodaju od 5. juna, a na startu će se prodaja samo odvijati onlajn. Posle 15 do 20 dana onlajn prodaje, počeće i prodaja na licu mesta, ali će tada cene koje su navedene u tekstu iznad biti za 1.000 dinara veće. Nije poznato da li će sezonske karte važiti i za eventualnu nokaut fazu u Ligi šampiona ili nastavak takmičenja u Ligi Evrope u slučaju trećeg mesta. Odluka će biti doneta nakon završetka grupne faze takmičenja.

Crvena zvezda je sigurno u trćem šeširu Lige šampiona. Najlakša grupa za Zvezdu bila bi ona u kojoj su Fejenord ili osvajač Lige Evrope iz prvog šešira, Porto ili Lajpcig iz drugog, a Jang Bojs ili Kopenhagen iz četvrtog. Najteža bi bila grupa sa Mančester sitije, Real Maridom i Seltikom.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar