Bakarec: Željko Mitrović je profit i interes svoje kompanije stavio u službu države

Bakarec je u Skupštini Srbiji rekao da opozicija ne sme da zatraži ukidanje rijaliti programa na "Šolakovim televizijama" da ih ne bi proterao sa njih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Poslanik Srpske napredne stranke Nebojša Bakarec izjavio je danas da je vlasnik televizije Pink Željko Mitrović profit i interese svoje kompanije stavio u službu države, najavom da će biti ukinuti rijaliti programi.

Bakarec je u Skupštini Srbiji rekao da opozicija ne sme da zatraži ukidanje rijaliti programa na “Šolakovim televizijama” da ih ne bi proterao sa njih.

Opozicija proganja Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM), jer se radi o delu kampanje Junajted grupe sa ciljem da se REM primora da se dodeli nacionalna frekvencija jednoj od njenih televizija, rekao je Bakarec.

On je istakao da je državni budžet godinama uskraćen za ogromne prihode, jer je Junajted medija van pravnog i poreskog sistema. Predlažem Ministarstvu informisanja i telekomunikacija, REM i RATEL da utvrde da li su kablovski kanali Junajted medije registrovani po zakonu ili se reemituju u kablovskim mrežama Srbije, naveo je Bakarec.Izvor: Objektiv.rs, B92

Komentari (1)

Ostavite komentar