KAKAV TIM, OPASAN TIM! Mesi, Benzema, Kros… Na kraju sezone svi će u OVU EKIPU

Širom Evrope bliži se kraj fudbalskih sezona, a mnogi igrači u narednoj će igrati u drugim klubovima u odnosu na svoje aktuelne.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Twitter

Kao što to obično biva, brojni grači neće produžiti vernost svojim klubovima, a od onih koji će biti bez ugovora može da se napravi zaista impresivan tim.

Najzvučnija imena koja bi od leta mogla da budu “slobodni agenti” su svakako Lionel Mesi i Karim Benzema. Za ovog drugog malo je verovatno da će promeniti sredinu, jer je Real najavio spremnost da ga zadrži, ali kako se priča o mogućem dolasku Kilijana Mbapea, postoji kakva takva verovatnoća da bi u tom slučaju i on mogao da napusti sadšnju radnju sredinu.

Slavni Argentinac, sa druge strane, ima izbor. Pominje se povratak u Barselonu, ali i odlazak u Al Hilal, gde bi ponovo mogao da igra protiv Kristijana Ronalda.

Finalista Lige šampiona, Inter, mogao bi da ostane bez Martina Škriniara koji je po spekulacijama blizu dogovora sa Pari Sen Žermenom.

Iako klubovi imaju još vremena za dogovore sa igračima, za sada do toga nije došlo

Idealan tim od igrača koji bi bez obeštećenja mogli da napuste sadašnje klubove

(Formacija 3-4-2-1) David de Hea (Man. Junajted) – Martin Škriniar (Inter), Evan Ndika (Ajntraht) Inigo Martinez (Atletik Bilbao), – Vilfred Zaha (Kristal Palas), Markus Tiram (Borusija Menhengladbah) Ngolo Kante (Čelsi), Toni Kros (Real Madrid) – Džonatan Bamba (Lil), Lionel Mesi (PSŽ), Karim Benzema (Real Madrid)

Klupa: Adrien Rabio (Juventus), Ilkaj Gundogan (Mančester siti), Roberto Firmino (Liverpul), Juri Tielmans (Lester), Marko Asensio (Real Madrid)

Nema sumnje da bi se ovaj sastav bez mnogo problema prošetao, u najmanju ruku, do polufinala Lige šampiona.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar