PEŠIĆ SA DVA KOMADA DONEO ZVEZDI KUP: Mi Srbi smo težak, ali pošten narod: OVAKO VRAĆAM KRITIČARIMA

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pošto su večeras u finalu savladali Čukarički 2:1 (0:1).

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FK Crvena zvezda

Pred 10.000 gledalaca na stadionu Rajko Mitić, uprkos jakoj kiši koja je padala uoči meča, viđen je spektakularan fudbal, sa mnogo šansi na obe strane, a crveno-beli su osvojili treći trofej u nizu, ukupno 27. u istoriji, a ujedno i treću uzastopnu duplu krunu.

Čukarički je poveo fenomenalnim golom kapitena Marka Docića u 21. minutu, koji je direktno iz kornera savladao Milana Borjana, a preokret je u nastavku doneo Aleksandar Pešić.

Zvezdin golgeter prvo je u 61. minutu pogodio glavom posle centaršuta Kingsa Kangve, da bi pobedu doneo posle kontranapada u 76. minutu.  Na konstataciju novinarke “TV Arena sport” da je Pešić “na krilima inata” doneo Crvenoj zvezdi preokret, golgeter srpskog šampiona se složio i priznao da su ga kritike motivisale da bude još bolji.

– Mi Srbi smo težak, ali pošten narod. Kada me neko osporava, ja vratim na ovaj način. Drago mi je zbog porodice, Zvezde i pravih navijača, nadam se da ćemo i ubuduće praviti dobre rezultate – rekao je Aleksandar Pešić.

Zvezda će u nedelju od 19 sati proslaviti i osvajanje 34. šampionske titule u utakmici poslednjeg kola plej-ofa Superlige protiv Novog Pazara.



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar