Pripreme pred skup “Srbija nade”: Da ujedinimo Srbiju, pokažemo da ima budućnost i da u nju verujemo

"Pozivamo sve dobre ljude, koji žele napredak našoj Srbiji, da dođu 26. maja na plato ispred Narodne skupštine u 19 časova"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/avucic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video na Instgramu navodeći da su u toku poslednje pripreme za veliki skup koji je zakazan za 26. maj u Beogradu.

“Poslednje pripreme za, mi verujemo, veliki skup “Srbija nade”. Naravno, kao i uvek, i večeras jedemo sendviče. Pozivamo sve dobre ljude, koji žele napredak našoj Srbiji, da dođu 26. maja na plato ispred Narodne skupštine u 19 časova, da se borimo zajedno za budućnost Srbije”, napisao je predsednik na Instagram nalogu ”avucic”.

Sastanak se održava u prostorijama Srpske napredne stranke.

“Skup na kojem ćemo pokušati da ujedinimo Srbiju i da pokažemo da Srbija ima budućnost, da u nju verujemo i da ćemo za nju da se izborimo. Ono što je važno jeste da osećam ogroman elan, a onima koji kažu da smo propali – videćemo, narod će o tome da odluči. Mi smo odlučili da i večeras jedemo sendviče”, dodao je Vučić koji sa saradnicima obavlja poslednje pripreme pred veliki skup u petak.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar