Horoskop za 21. maj: ŠKORPIJA uživa u danu, STRELAC prekida emotivni odnos koji nema smisla

Astrološka situacija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Jill Wellington

OVAN

Danas imate više sreće nego pameti, jer vas čuva neka čudna sila. Imate sve karte u rukama, pa ne možete da imate iznenađenje. Na ljubavnom polju ste doznali neke informacije koje će vas uvesti u svađu sa emotivnim partnerom.
Zdravlje je dobro.

BIK

Imate sve mogućnosti da napravite dobar posao, samo je pitanje da li imate elana i jake volje. Ne razmišljajte o ishodu i kraju već o brzom početku. Emotivno ste u odličnom raspoloženju za druženje i zabavu, a slabi ste za ljubav. Zdravlje stabilno.

BLIZANCI

Poslovi se gomilaju, a vi ipak stižete na vreme da sve završite. Danas i vaša mašta može postati stvarnost, pa koristite svoje mogućnosti. Nezgodne situacije rešavate. Možete da se osramotite ženu koja vam se ne sviđa. Solidno zdravlje.

RAK

Prilagodite se trenutnim poslovnim zahtevima jer i nemate drugu opciju. Prisnost i porodične odnose u poslovnom ambijentu pokušajte da baš izbegavate. Danas vam reči nisu potrebne. Ili osećate ljubav, ili je uopšte ne osećate.
Bez tegoba sa zdravljem.

LAV

Vaša poslovna realnost je odlična, jer ulažete pametno i ne rizikujete previše. Poslovi su u zaletu, pa se i vi radujete novim izazovima. Možete otići i vratiti se nebrojeno puta, ali svako odsustvo partner beleži u svojoj glavi. Odlično se osećate.

DEVICA

Mogući manji problemi sa sudstvom, ili saobraćajnim kaznama. Povedite advokata ako ne želite da platite veliku cifru.
Privlači vas bivši partner, a vas to dovodi u emotivni problem. Zdravlje veoma promenljivo.

VAGA

Kod vas su svakodnevni zemljotresi, jer gradite nove poslovne puteve. Izdržaćete sve prepreke i zaploviti dobrim poslom.
Na emotivnom polju maštate i gledate svoj život kakav bi voleli da bude. Siđite sa oblaka i otreznite se. Zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Pogled u sunčano nebo vam je vratilo optimizam i radost, pa se danas poslovi kotrljaju bez kočnica. Stižu lepe ponude, a to podiže vaš entuzijazam. Emotivno ste zadovoljni jer partner donosi plodonosne ideje i planove. Odlično se osećate.

STRELAC

Danas po inerciji možete mnogo da uradite, ali ćete se iscrpeti do krajnjih granica. Zato vam je neophodan odmor. Okitite se samopouzdanjem i budite otmeni, jer ste odlučili da prekinete jednu šaradu koja vam više ne prija. Promenljivo zdravlje.

JARAC

Danas vi bilo lakše ako se malo povučete da biste spasili svoje nerve. Najviše mrzite da zavisite od drugih i njihovih aktivnosti. Danas iz svake emotivne i ljubavne situacije izvlačite ličnu koristi i satisfakciju. Proverite imunitet.

VODOLIJA

Pasivniji ste, a to je znak da planirate predah. Imajte u vidu da ste zamenljivi i da niko neće umreti bez vas dok odmarate.
Emotivno ste nepokolobljivi jer ne osećate ljubav iz duše. To će partneru zadati dobar udarac. Zdravlje veoma dobro.

RIBE

Imate sposobnost da trezveno odredite svaku poslovnu situaciju. Zato se danas bavite težim poslovnim zadacima. Vaš unutrašnji život je veoma bogat, što nije slučaj sa realnim stanjem na ljubavnom planu. Budite realni. Solidno je zdravlje.

 Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar