BIO JE MRTAV PIJAN, DEVOJKA JE BILA SAMA SA BEBOM: Komšije o uhapšenom za pokušaj silovanja podstanarke

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP Srbije/Instagram

“Bio je mrtav pijan. Jedva je stajao na nogama. On iznajmljuje sobu tom mladom bračnom paru. Devojka je bila sama sa bebom, kada joj je ušao u kuću”.

Ovo pričaju šokirane komšije Zorana M. (62) koji je uhapšen zbog sumnje da je pokušao da siluje S. S. (17), dok je ona držala u naručju jednogodišnju ćerkicu.

Kako kažu, nikada ranije nije bilo problema između Zorana i njegovih podstanara, “čak su se i družili”.

– Vidite da u ovom dvorištu imaju dve kuće. U jednoj živi Zoran, dok u ovoj manjoj, živi ta devojka sa porodicom. Često su pravili roštilj i družili se zajedno. Šokirala sam se kada sam sinoć videla policiju – pričaju zaprepašćene komšije.

Stravični detalji

Ističu i da je Zoranova porodica problematična, ali da “ne mogu da poveruju da je bio u stanju to da uradi”.

– Zoran je ranije bio u zatvoru. Ali, mislila sam da se promenio. Uvek je voleo da popije, pa tako je bilo i sinoć. On se iznervirao jer mu nisu platili kiriju poslednja tri meseca, pa je upao u kuću. I sin mu je sad u zatvoru, pa i njemu šalje pare. Ali ništa to nije opravdanje da tako nasrne na devojku – tvrde komšije.
Te noći, prema rečima meštana, Zoran je ušao u kuću S. S. (17) koja je bila sama sa bebom i počeo da se dere na nju i udara po sobi.

– Ona je bila sama, bez muža. U jednom trenutku je muž došao i video ih u sobi. Samo to znamo, ništa više. Sad, šta se tu desilo to ne možemo da tvrdimo, sve ostalo smo pročitali kasnije – dodaju oni.

Navode i da Zoran stalno iznajmljuje sobe romskim porodicama iz naselja, te da do sada nije bilo incidenata, osim što se, kako oni tvrde, dešavalo da podstanari samo nestanu nakon nekoliko meseci neisplaćene kirije.

– Mi smo mu rekli da nađe neki posao, a ne da živi od toga. Ali eto, voleo je da popije i evo šta se desilo – kažu komšije.

Podsetimo, Zoran M. (62) uhapšen je danas pod sumnjom da je pokušao da siluje S. S. (17), dok je ona držala u naručju jednogodišnju ćerkicu. Napastvovanje se dogodilo u stanu koji S. S. i njen suprug iznajmljuju od Zorana M. u Velikom Mokrom Lugu.

Napad se odigrao u četvrtak u večernjim satima kada je Zoran M. došao da obiđe podstanare.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar