KAO NA FILMU: Slovenac za 80. rođendan prijateljima i porodici podelio 600.000 evra

Počelo je prilično pristojno...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Steve Buissinne

Ferdinand Godina iz Dolnje Bistrice kod Lendave proslavio je 10. maja 80. rođendan. Tom prilikom pozvao je rodbinu i prijatelje u gostionicu u Črenšovcima i priredio im ne samo zabavu, već i iznenađenje koje verovatno neće zaboraviti do kraja života.

„Bilo je kao na filmu“, rekao je za sobotainfo.com jedan od učesnika rođendanske proslave i dodao:

„Kada su novčanice počele da lete u vazduh, prvo smo mislili da je papir ili đubre. Na opšte iznenađenje, to nije bio običan papir, a kamoli smeće. To je bio novac. Mnogo novca!“

Sa 24 godine Ferdinand je napustio rodnu Dolnju Bistricu i krenuo u život. Put ga je odveo u Kanadu, gde je radio kao zavarivač i instalater centralnog grejanja, a penzionisan je 2006. godine kao majstor.

Međutim, Ferdinand se „preko okeana” obogatio i na nekretninama. Stoga je Ferdinand na proslavi svog 80. rođendana očigledno odlučio da podeli nešto od ovog bogatstva.

Počelo je prilično pristojno. Ferdinand je prvobitno trebalo da podeli novac svojim bliskim rođacima, ali je na kraju počeo da baca gomile novca u vazduh i za ostale goste. Ukupno je to čak 600.000 evra.

Nije poznato koliko je gostiju bilo na proslavi i koje je račune Ferdinand bacio u vazduh, ali je neimenovani gost pružio dobar uvid u to kako je sve to izgledalo.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar