TUGA: Muškarac (50) iz Ćuprije zapalio vatru da se ugreje, pa stradao u požaru

Muškarac je najverovatije zapalio vatru da bi se ugrejao, a onda je plamen buknuo te je nesrećni čovek nastradao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/LoggaWiggler

Osoba čije su beživotno telo u nedelju kasno uveče paraćinski vatrogasci izvukli nakon gašenja zapaljenog kontejnera, kako se pretpostavlja, jeste pedesetogodišnji muškarac D.A. iz Ćuprije.

Rezultati istrage pokazuju da je muškarac najverovatije zapalio vatru da bi se ugrejao i da nema sumnjivih okolnosti koji bi ukazivale na to da je požar podmetnut.

– Kontejner se nalazi u krugu magacinskog prostora firme ABB sistem doo Paraćin čiji je vlasnik u inostranstvu, na lokaciji pored starog auto-puta. Inače, magacinski prostor te firme nije bio u upotrebi i nema radnika obezbeđenja, a utvrđeno je da donji deo dvorišta nije ograđen, tako da su treća lica mogla da uđu u krug firme bez preskakanja ograde, saznaju “Novosti” u jagodinskom Višem javnom tužilaštvu.

Prema vidljivim oštećenjima izgorelog kontejnera, požar je izbio u njegovom desnom delu. Te večeri bilo je hladno, a moguće je da se pre nego što je do neprepoznatljivosti izgoreo muškarac već ugušio ugljenmonoksidom, što će utvrditi nalaz obdukcije – kaže izvor.

Dodaje da je prema podacima dobijenim od ljudi koji žive u blizini, poslednjih nekoliko dana protekle sedmice često viđan isti muškarac kako vozi bicikl putem u blizini kontejnera. Bicikl teško oštećen u požaru je i pronađen u izgorelom objektu pored tela, zbog čega se i pretpostavlja da se radi o muškarcu iz Ćuprije, mada će zvanična procedura identifikacije potrajati.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar