Prvi maj po svačijoj meri: Gurmanska pljeskavica kakvu zaslužujete!

Možete vi to sami, lako je

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com

Jedno od omiljenih jela svih vremena je, definitivno, pljeskavica.

Neko voli kupovne, ali verujemo da je sve što stiže direktno iz naše kuhinje – nezamenljivo. Pogotovo u odnosu na period koji kroz koji prolazimo.

Napravite domaću gurmansku pljeskavicu i uživajte u savršenom ukusu. Verujemo da ste se na vreme snabdeli mesom i svime što je potrebno.

Sastojci:

400 g mlevenog mesa
200 g kačkavalja isečenog na kockice
2 jajeta
2 kašike prezli
2 glavice rendanog crnog luka
3 čena rendanog belog luka
so, biber
crvena mlevena paprika po ukusu

Foto/Pixabay.com

Priprema:

Meso dobro umesite sa kockicama kačkavalja, rendanim crnim i belim lukom, biberom, mlevenom paprikom i jajima. Sjedinjujte ga pesnicom, jer će samo tako postati kompaktno. Ostavite ga da odstoji 15-ak minuta. Pljeskavice pravite vlažnim rukama, a zatim svaku uvaljajte u prezle i pržite u vrelom ulju.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Samo 20 minuta vas deli od ove čokoladne fantazije!

Otvara se najsigurniji restoran u svetu! Dnevno će služiti samo JEDNU mušteriju, a evo i KAKO

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar