Jedno od omiljenih jela svih vremena je, definitivno, pljeskavica.
Neko voli kupovne, ali verujemo da je sve što stiže direktno iz naše kuhinje – nezamenljivo. Pogotovo u odnosu na period koji kroz koji prolazimo.
Napravite domaću gurmansku pljeskavicu i uživajte u savršenom ukusu. Verujemo da ste se na vreme snabdeli mesom i svime što je potrebno.
Sastojci:
400 g mlevenog mesa
200 g kačkavalja isečenog na kockice
2 jajeta
2 kašike prezli
2 glavice rendanog crnog luka
3 čena rendanog belog luka
so, biber
crvena mlevena paprika po ukusu

Priprema:
Meso dobro umesite sa kockicama kačkavalja, rendanim crnim i belim lukom, biberom, mlevenom paprikom i jajima. Sjedinjujte ga pesnicom, jer će samo tako postati kompaktno. Ostavite ga da odstoji 15-ak minuta. Pljeskavice pravite vlažnim rukama, a zatim svaku uvaljajte u prezle i pržite u vrelom ulju.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije – Objektiv.rs
Otvara se najsigurniji restoran u svetu! Dnevno će služiti samo JEDNU mušteriju, a evo i KAKO
Komentari (0)