Bizarna teorija: Zbog ovog videa ljudi tvrde da Britni Spirs više NIJE ŽIVA (VIDEO)

Jedan od viralnih videa koji se deli društvenim mrežama prikazuje pevačicu dok pleše

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Život Britni Spirs oduvek je privlačio pozornost javnosti, kako u danima najveće slave, tako i u nekim teškim trenucima kroz koje je jedna od najpopularnijih pevačica prolazila tokom svoje karijere.

Međutim, vojska njenih fanova poslednjih nekoliko meseci tvrdi da osoba koja se predstavlja kao Britni na društvenim mrežama, zapravo nije ona, prenosi Klix.

U bizarnoj teoriji koja je skupila stotine hiljada pratilaca tvrdi se kako se neko drugi služeći se aplikacijama i drugim alatima predstavlja kao slavna pevačica, a neki idu tako daleko i pišu da je “prava Britni” mrtva.

Jedan od viralnih videa koji se deli društvenim mrežama prikazuje pevačicu dok pleše.

@catspills DEEP FAKE- research it. If you don’t believe it, screen record videos from her page & slow them down frame by frame. several of her tats are there 1 min and gone the next #deepfake #ripbritney #britneyspears #proof #disappear #mkultra #hollyweird #wheresbritney #wheresbritneyspears #caughtoncamera #caughtredhanded #deepfakes #britneyarmy #britneysnotfree #findbritneyspears #findbritney ♬ original sound – Cat Valles

“Ovo nije Britni. Neko je koristio filter da izgleda kao ona i ja ću to dokazati”, kaže TikTokerka @catvalles7.

Ona je u jednom delu usporila video i istakla jedan delić sekunde koji je “vrlo lako propustiti”. Naime, dok Britni spušta ruke iznad glave, filter na njenom licu na trenutak nestaje. Kada se video pauzira, njene su obrve i oči drugačije od onoga kako izgleda prava Britni.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar