“Zavetujemo se da ćemo znati da sačuvamo slobodu i mir”: Vučević položio venac povodom Dana pobede (FOTO)

Ministar Vučević venac je položio u pratnji šefa Kabineta ministra odbrane brigadnog generala Gorana Momčilovića i načelnika Uprave za telekomunikacije i informatiku Generalštaba brigadnog generala Mileta Vitezovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/@milosvucevic_odbrana/

Izaslanik predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević položio je danas venac na Spomenik Neznanom junaku na Avali, povodom Dana pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu.

Ministar Vučević venac je položio u pratnji šefa Kabineta ministra odbrane brigadnog generala Gorana Momčilovića i načelnika Uprave za telekomunikacije i informatiku Generalštaba brigadnog generala Mileta Vitezovića.

Foto: Printscreen/Instagram/@milosvucevic_odbrana/

Nakon što je uz intoniranje himne Republike Srbije i svečani stroj Garde Vojske Srbije položio venac, ministar odbrane je u spomen-knjigu upisao:

“Besmrtnim herojima, svima vama bez obzira na ideološke razlike i svim palim saveznicima za svetu slobodu našeg naroda, neka je večna slava i hvala. Danas, kada u tuzi dočekujemo Dan pobede, duboko potreseni tragedijom koja nas je nedavno zadesila, inspirisani vašom verom i junaštvom zavetujemo se da ćemo znati da sačuvamo slobodu i mir. Večan pomen podaj Gospode svim herojima slobode Srbije”.

Foto: Printscreen/Instagram/@milosvucevic_odbrana/


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar