PARTIZAN NE ODUSTAJE OD LIGE ŠAMPIONA! U Humskoj pao Novi Pazar (VIDEO)

Fudbaleri Partizana su u 34. kolu dočekali Novi Pazar. Slavili su crno-beli 2:0.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Footo: FK Partizan

Dugo navijači nisu gledali razigraniji Partizan nego što je to bilo na početku prvog poluvremena. Već u trećem minutu četa Igora Duljaja imala je prednost 1:0 na semaforu.

Dva vezana kornera izveli su domaći fudbaleri, kod drugog je Danilo Pantić odlično proigrao Zlatana Šehovića koji je glavom matirao golmana gostiju.

Igralo se u uvodnih 20 minuta prevashodno na polovini Novog Pazara, u 9. minutu pripretio je i Danilo Pantić, njegov udarac sa preko 25 metara “parnom valjku” doneo je samo korner.

Šehović je minut kasnije probao udarac, bio je izblokiran. Bibras Natho je odlično proigrao Rikarda u 20. minutu Holanđanin je otišao previše iskosa, ali nije uspeo ništa više od toga da uradi.

Iako opasnosti po goste nije bilo do 27 minuta, inicijativa je bila na strani crno-belih. Pogrešio je tada Bogdanovski, Menig je došao do šesnaesterca, a Bibras Natho šutirao kraj gola.

Samo minut kasnije Natho majstorski šalje loptu iza leđa odbrane, do nje stiže Kvinsi Menig koji je previše iskosa otiša, te nije mogao da šutira, pokušao je da pronađe Rikarda, bezuspešno doduše.

Fenomenalnu priliku da uvećaju vođstvo imali su domaći igraši u 39. minutu nakon solo prilike Meniga, nanizao je nekoliko protivničkih igrača, namestio se na udarac – prečka!

Lepa prilika za Partizan u 62. minutu, novi korner Danila Pantića pronašao je Zlatana Šehovića, a mladi igrač bio je blokiran u petercu rivala. Minut kasnije lepa akcija, Natho je proigrao Rikarda, šutirao je na gol, a brani Slavković.

Mladi fudbaler Partizana Janko Jevremović na tacni je poslao loptu do Fusenija Dijabatea, a on je nesebično proigrao Rikarda Gomeša kojem nije bilo teško da pogodi nebranjenu mrežu, do kraja meča nije bilo značajnih uzbuđenja.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar