Dnevni horoskop za 28. april: BIK pregovara o finansijama, LAVU stiže glas iz inostranstva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Peggy und Marco Lachmann-Anke

OVAN

Danas ste u dobrom vajbu da napravite odličan posao. Pokušajte da ne preterujete u zahtevima i očekivanjima prema saradnicima. Radite timski biće vam ne samo lakše nego i brže. Zdravlje je sasvim dobro.

BIK

Dogovarate i pregovarate oko finansija, a to vam donosi stres. Nisu baš sjajni izgledi za veće transakcije. Poruke ili pozivi su danas tajni i skriveni i vi baš ne uživate u tome. Sve što nije za javnost vama je stres. Zdravlje solidno.

BLIZANCI

Planovi su dobri ali su i veoma nesigurni. Poradite na ekonomskoj opravdanosti posla i ideja.
Ako vi volite njega, a on voli nju, uvek postoji onaj koji voli vas. U vašem okruženju niko nema ono što želi pa tako ni vi. Dobro je vaše zdravlje.

RAK

Niste fokusirani jer mislite na drugi posao koji tajno priželjkujete. Ništa vam se neće pokloniti, moraćete sami da uzmete. Žudite za informacijama o osobi koju ne poznajete. Međutim informacije koje dolaze do vas su beskorisne. Zdravlje dobro.

LAV

Dobar glas iz inostranstva daje vam novi podstrek za rad i nove aktivnosti. Raspoloženi ste za komunikaciju na poslu. Rasteretite svoj ljubavni život ako mislite da vam dan bude približno onakav kakav želite. Veoma ste vitalni i dobro se osećate.

DEVICA

Odličan poslovni i finasijski dogovor. Biće dovoljno novca i sredstava za vaše ideje. Materijalno ste fokusirani i niko ne može da vam skrene pažnju na ljubav i emocije. Partner pokušava da bude zanimljiv. Nemate tegobe.

VAGA

Ako danas odlučite da progovorite mnogi će ostati nemi i zbunjeni. Nekad je potrebno sasuti istinu u lice. Lakše bi vam bilo da se sporazmete sa vanzemaljcima nego sa emotivnim partnerom.

Probajte nešto novo. Polje zdravlja nije ugroženo.

ŠKORPIJA

Bacili ste se na intelektualni rad, a danas vam baš i nije dan. Slabo ste fokusirani i sa nedovoljno koncentracije. Osoba koja vam šalje ljubavne signale nije vaša emotivna priča. Sačekajte bolje dane. Nemojte propustiti da se više krećete.

STRELAC

Odličan i produktivan dan pred vama. Pravite nove planove i projekte, a tranzitni Mesec pomaže vam da budete proračunati i efikasni. Neka intrige prave problem u glavi. Nemojte biti podložni tuđem mišljenju. Zdravlje je veoma promenljivo.

JARAC

Danas je odličan dan da se aktivirate na intelektualnom planu. Postavite biznis planove.
Flertujete i veoma ste neozbiljni jer osećate olakšanje kada su partneski odnosi u pitanju. Neko želi da vam veruje. Polje zdravlja nije hronično ugroženo.

VODOLIJA

Od protoka informacija zavisi vaše poslovno delovanje. Dobra informacija zlata vredi baš u današnjim poslovima. Nemojte biti ljubomorni ako želite da razumete tuđu ljubomoru. Jedan Strelac vas zavodi. Odlično je vaše opšte zdravlje .

RIBE

Nemoguće je da ne vidite realno gde vam je poslovno dobro ali i najbolje radno mesto. Reagujete samo ako vas neko direktno pita za mišljenje. Niko ne voli da mu pametujete. Imajte to u vidu jer danas preterujete u nekim stvarima. Zdravlje solidno.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar