Drama u Grčkoj: Zapalio se autobus sa đacima iz Niša

Kako roditelji kažu deca su bila sat vremena na autoputu nakon što se zapalila, verovatno, guma autobusa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen kurir.rs

Autobus koji je juče prevozio đake četvrte godine Ekonomske škole u Nišu iz Grčke zapalio se na autoputu između Krfa i Soluna, potvrđeno je Kuriru. Kako roditelji kažu deca su bila sat vremena na autoputu nakon što se zapalila, verovatno, guma autobusa.

 

Zastrašujući snimak je već postao viralan, a jedna majka nam je i potvrdila njegovu autentičnost.

– Po povratku s ekskurzije sa maturanatima Ekonomske škole u Nišu oko 10 časova juče po našem vremenu na putu od Krfa ka Solunu zapalio se autobus pun đaka tako da su svi panično iskakali iz autobusa i spasavali se od ogromnog dima koji je kuljao iz autobusa nasred autoputa. Deca su brzo evakuisana i dobro su, ali zamalo da dođe do strašne nesreće. Bilo kako bilo, bitno je da su svi živi i zdravi ali sa uspomenama koje nikako nisu želeli da imaju sa ovog putovanja – potvrdila nam je majka jedne učenice iz Ekonomske škole.

U agenciji VIP turs koja je organizovala putovanje kažu da autobus nije u njihovom vlasništvu nego su oni angažovali firmu za prevoz.

 

– Najbitnije je da nije bilo povređenih. Slažem se sa vama da je snimak zastrašujuć, ali nije baš bilo tako strašno jer su deca na vreme izvedena na bezbedno stajalište na autoputu i za 45 minuta im je obezbeđen obilazak Soluna kao što je planirano. Vodič koji je bio sa njima nas je odmah obavestio šta se dogodilo i mi smo u rekordnom roku obezbedili autobus grčkog prevoznika da ih preveze do Soluna – rekao je za Kurir Slobodan Tarlać, direktor VIP tursa.

 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar