Telo počelo da mu se KOČI: Tri meseca nakon Aleksandrovog rođenja i uredno vođene trudnoće usledio ŠOK

Aleksandar Stanojević je treće dete i rođen je posle uredno vođene trudnoće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Fondacija.rs

Aleksandar Stanojević je treće dete i rođen je posle uredno vođene trudnoće. Prvi problem se javlja sa njegova tri meseca kada je imao prva kočenja tela, koja su trajala po 15 minuta, a zatim u drugom razredu osnovne škole počinje da dobija jake glavobolje praćene povraćanjem, povećanom agresivnošću i problemima sa vidom.

U maju 2019. godine nakon specijalističkih pregleda otkrivena je retrocerebralna cista, koja Aleksandru onemogućava da ima normalan socijalni život (prisutne su promene u ponašanju, agresivnost i strahovi).

Aleksandar nastavu prati po posebnom programu. Ima česte promene raspoloženja, pokazuje agresivnost prema vršnjacima, povlači se u sebe, ima slabu komunijaciju i funkcioniše na ispod prosečnom nivou za svoj uzrast.

Aleksandru su potrebna sredstva za lečenje matičnim ćelijama u Turskoj, banjske terapije, kao i za putne troškove i smeštaj.

Porodica nije u mogućnosti da sama finansira lečenje i ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Aleksandru za lepši život tako što će poslati SMS sa brojem 134 na 2407.

Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS poruke imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže.



Izvor: Objektiv.rs, Fondacija.rs,

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar