Propala režirana predstava ANTIDRŽAVNE OPOZICIJE: “Za njih je glavni problem i večita opsesija Vučić”

Antidržavnoj opoziciji je unapred režirana predstava potpuno propala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv

Danijela Vujičić, narodna poslanica u Skupštini Srbije, oglasila se povodom incidenta koji su izazvali ekstremistički pripadnici dela opozicije.

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

– Antidržavnoj opoziciji je unapred režirana predstava potpuno propala. Za danas je zakazana sednica Odbora za KiM na kojoj je prisustvovao direktor Kancelarije za KiM Petar Petković sa saradnicima I na kojoj je razmatran Izveštaj Kancelarije za KiM, za period koji nije razmatran do sada, ali i svi detalji razgovora u Briselu i Ohridu, kao i vazni detalji u vezi sa EU predlogom i aneksom. Ima li šta više da se traži? Nema, naravno. Može samo da se laže, što ekipa štetočina upravo i radi, sve vreme, čim su shvatili da im blefiranje u priči “vlast nam ne da sednicu odbora” propada u celosti.
Sednica zatvorena za javnost skupštinskog Odbora za KiM, koju je opozicija sama i tražila, je zato ipak bila samo još jedna huliganska predstava Boška Obradovića (tzv. Nenada Rašića iz Čačka) i Milice Stamenkovski (tzv. Rade Trajković iz Kaluđjerice), na kojoj su ponovo pokazali jedino divljaštvo i nasilništvo, bez trunke brige o najbitnijem i najvažnijem nacionalnom pitanju.

Kako još poslovnik nisu pročitali pa ne znaju na koji način mogu da dopune Dnevni red za sednicu koju su sami tražili, kilavo je odigrana ova predstava huligana, zamišljena da bude ista kao ona na posebnoj sednici, na kojoj je prisustvovao predsednik Aleksandar Vučić, sa ciljem izazivanja haosa.

Tema KiM za njih nije tema uopšte, za njih je glavni problem i večita opsesija Aleksandar Vučić, njihova borba za vlast koja je danas razobličena. U galami i divljanju Boška Obradović, Milice Stamenkovski i poslanika Jeremićeve stranke ogoljene su lazi i pohlepa za vlašću. Od Miloša Francuza nije bilo ni traga ni glasa. Toliko ga je briga za odbor, KiM, bilo koji plan i sudbinu srpskog naroda.

Terora i divljanja u Skupštini Srbije im nije bilo dovoljno, izgleda, pa danas ova skupina antidržavnog ološa divlja i po lokalnim skupštinama, u pokušaju da sakrije sopstveni lopovluk od 150 stanova na prevaru oduzetih od starih i bolesnih lica iz Aranđelovca.

Nemanja Zečević odbornik SO Aranđelovac i sin poslanika Zorana Zečevića, iz mercedes – stranke bračnog para Stamenkovski, brutalno je sa leđa napao odbornika Srpske napredne stranke Mikicu Vasića. Izgleda su tako hteli da tuku i u Skupštini Srbije, ali su odustali kad su shvatili da nema kamera. Jasno je ljudima sve i dobro je da ih građani vide, ko su i šta su zaista. Odgovorna većina im neće dozvoliti da Srbiju pretvore u Kurtijevo igralište, mi služimo svom narodu i štitimo svoju državu, a banditi uvek servilni stranim ambasadama i uvek protivni sopstvenoj državi ostaće politička i ljudska margina, jer za bolje i nisu – zaključuje Vujičić.



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar