Vlasnik Napolija o svojim navijačima: To su kriminalci!

Oni nisu pravi navijači već kriminalci kojima je dozvoljeno da idu na stadion i mrze prave navijače i porodice koje dolaze na utakmice - rekao je De Laurentis

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Vlasnik Napolija Aurelio De Laurentis isprozivao je navijače ovog tima, koji su na nedavnom meču protiv Milana bojkotovali svoj tim zbog visokih cena karata za Ligu šampiona!

Međutim, nije to bio razlog da De Laurentis “udari po njima” – već odluka tužilaštva u Napulju da otvori dosije o sukobima navijača na stadionu “Dijego Armando Maradona.”

Podsetimo, tokom meča dve najuticajnije grupe “Fedayn” i “Ultras 1972”, sukobile su se na samoj tribini posle protesta jednih ispred stadiona, i kasnije, po ulasku, i reakcije drugih koja se ne slaže sa takvim stavom

– Ovo je priča koja traje već 50 godina. Dok se zakon Margaret Tačer ne usvoji i u Italiji, uvek ćemo imati ovakvih problema. Oni nisu pravi navijači već kriminalci kojima je dozvoljeno da idu na stadion i mrze prave navijače i porodice koje dolaze na utakmice – rekao je De Laurentis, a zatim dodao:

– Voleo bih da se ne priča o Skudetu, pomalo sam sujeveran. Zar ne donosimo sebi nesreću zbog toga što ljudi u gradu već slave titulu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar