Šmekerski potez Murinja o kome će se dugo pričati: Velike reči upućene Stankoviću posle meča (VIDEO)

- Deki je moj prijatelj i on je nedodirljiv - jasan je bio Murinjo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter

Portugalski trener Žoze Murinjo branio je Dejana Stankovića i posle utakmice između njegove Rome i Sampdorije u nedleju veče, na kojoj su navijači rimskog tima vređali srpskog stručnjaka!

Naime, Romini fanovi su skandirali sa tribina Stankoviću da je “cigain”, ovaj je nedugo nakon meča rekao da je ponosan, dok je Murinjo tokom utakmice tražio od navijača da prekinu sa uvredama.

A kada je uzašao ispred novinara posle utakmice, Portugalac je uputio lepe reči na račun Stankovića kog je svojevremeno trenirao u Interu i koji mu se zahvalio na podršci.

– Dejan ne treba da mi se zahvaljuje, mnogo puta sam vređan na toliko različitih načina. Sagradio sam zaštitni zid oko sebe, Deki je uradio potpuno isto. On je sjajan čovek, ali ipak nije dobro za njegovu porodicu kod kuće da čuje to. Pratio sam svoj instinkt, Deki je moj prijatelj i on je nedodirljiv – jasan je bio Murinjo.

Podsetimo, Roma je dobila ovaj meč rezultatom 3:0, i to golovima u drugom poluvremenu sa igračem više, a asistenciju kod prvog pogotka upisao je i Nemanja Matić.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar