Bruka i sramota u Rimu: Stanković doživeo rasističke uvrede, Murinjo momentalno reagovao! (VIDEO)

Nestvarne scene u večnom gradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Fudbaleri Sampdorije igraju protiv Rome utakmicu Serije A, gde je meč obeležio i veoma lep potez Žozea Murinja prema Dejanu Stankoviću. Portugalski trener je tražio od svojih navijača da prestanu da vređaju Srbina.

Dejan Stanković je tokom karijere nastupao za Inter koji je predvodio Žoze Murinjo, pa je imao i priliku da uči od njega. Murinjo nije to zaboravio, a sada je stao u odbranu svog fudbalskog “učenika”.

Pre Intera, Stanković je nastupao za ekipu Lacija, te nije ni čudo zašto nije baš voljen od “druge strane” Rima. To se videlo i na ovoj utakmici, gde su navijači počeli da ga vređaju oko 50-og minuta, kada je Sampdorija i ostala bez jednog igrača, pošto je Muriljo dobio crveni karton.

Stanković je tada krenuo u proteste protiv sudija, što je prouzrokovalo i tome da navijačka grupa “Curva Sud” počne da ga vređa, pa čak i rasistički. Murinjo je to čuo i tražio je od publike da prestane, a oni su ga poslušali.

Ipak, to nije dugo trajalo, pošto je Žoze Murinjo odlučio da ih zamoli da prestanu, a navijači su odmah, posle je čak i podigao palac u znak zahvalnosti ka njima, dok je i Stanković bio zahvalan.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar