Hrvatski mediji o romansi Partizana i Hezonje: “Grobari mu nisu zaboravili izjavu od pre 11 godina”

“Indeks” je podsetio kako je počela ljubav između dve strane

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/@RMBaloncesto

Partizan je savladao Real Madrid u spektakularnoj atmosferi, a jedan od sporednih detalja koji su izazvali pažnju je doček i ovacije za Marija Hezonju.

Hrvatski košarkaš je dočekan sa velikim oduševljenjem domaćih navijača, koji su mu jasno stavili do znanja da bi jednoga dana voleli da bude deo njihovog tima.

Ni Hezonja nije ostao ravnodušan, naprotiv poklonio se Grobarima i opisao ih kao najbolje navijače.

Očekivano, posle meča se pisalo u Hrvatskoj o dočeku Hezonje i “Indeks” je podsetio kako je počela ljubav između dve strane.

Sve je počelo zbog Hezonjine izjave od pre 10 godina, kada je kao 17-godišnjak istakao da se divi Grobarima i da bi voleo da zaigra za crno-bele.

– Kao i kad je izlazio na teren, Hezonju su i u odlasku s njega Beograđani pozdravili ovacijama, na što im je on odgovorio pljeskom, s užitkom upijajući atmosferu kakvu retko gde može da doživi. Dok je odlazio prema tunelu za svlačionice, deo dvorane skandirao je njegovo ime, a mnogi su mu i na društvenim mrežama poručili da ga čekaju – navodi se u ovom tekstu.

I ostali hrvatski mediji su takođe pisali o dočeku Hezonje. “Sportske novosti” su podsetile na izjavu iz 2012. godine.

Naslov glasi: Hezonju u Beogradu dočekali uz Ovacije, Grobari mu nikada nisu zaboravili izjavu iz 2012. godine”, uz nadnaslov – još uvek pamte!

– Mario Hezonja dočekan je uz ovacije na parketu Štark arene u Beogradu. Pred rekordnim brojem gledalaca na jednoj utakmici Evrolige (njih 20.068) Partizan je pobedio madridski Real 104:90 i tako izvesno potvrdio plasman među osam najboljih timova takmičenja. Hezonja je, pak, uz aplauz dočekan prilikom izlaska na parket pre utakmice. Naime, navijači Partizana hrvatskom košarkašu nisu zaboravili jednu izjavu od pre 11 godina – navodi se u tekstu.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar