Ona je razlog Vildozine krize? Zbog lepe plavuše se Luka svađao sa trenerom i saigračima iz Zvezde (FOTO)

Težak period je iza njega, ali je to sada ostavio po strani i konačno opet igra košarku za veliki novac koji zarađuje u Beogradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Nakon trijumfa nad Valensijom Argentinac Luka Vildoza rešio je da otvori dušu, o čemu smo vam već pisali. Priznao je da mu je raskid sa devojkom izuzetno teško pao i da je on glavni uzrok njegovog velikog pada u igri.

– Imao sam ličnih problema, bio sam tužan… Svi to znate, mnogo mi je značila… Sr***a sam prenosio na teren – svađao sam se sa svima, sa Duškom, sa saigračima, novinarima… Sada sam dobro i izvinjavam se ako sam rekao nešto bilo kome – priznao je Luka.

Luka je u oktobru stigao u Beograd sa svojom zanosnom izabranicom Ajnarom Hihon.

Njih dvoje su se upoznali u Vitoriji, u vreme kad je Vildoza nosio dres Baskonije, s kojom je bio vicešampion Španije. Sudeći prema postovima na Instagramu, stupili su u ozbiljniju vezu pre oko godinu dana i od tada su nerazdvojni.

Često su na društvenim mrežama delili romantične trenutke s raznih destinacija, na kojima su zajedno uživali uglavnom u Lukinim pauzama od profesionalnih obaveza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ainara Gijon (@ainarag.t)

Njih dvoje su zajedno bili i u Sjedinjenim Američkim Državama pošto je Luka bio član Njujork Niksa i Milvokija, a kasnije ih je put doveo i u prestonicu Srbije.

Nažalost, početkom godine veza je pukla. Ajnara je ostavila slavnog košarkaša i otišla iz Beograda, a šuškalo se da je jedan od razloga bio i snimak koji se pojavio na društvenim mrežama na kome se Vildoza provodi u noćnom klubu u Beogradu sa nekoliko devojaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ainara Gijon (@ainarag.t)

Ona je ubrzo obrisala sve zajedničke fotografije sa Instagrama, osim jedne, na kojoj se ljube u vodi.

Luka je patio i čuvao njihove zajedničke fotke. Nadao se da će uspeti da izglade stvari, a onda je prelomio i rešio da krene delje. Nedavno je i on uklonio njihove fotografije sa svog Instagram profila, ali je baš kao i njegova bivša draga sačuvao istu fotografiju.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar