Sofija Vergara i u šestoj deceniji izgleda BRUTALNO! Ovo je TAJNA njenog dobrog izgleda! (FOTO)

Evo kako joj polazi za rukom da izgleda isto kao i pre 3 decenije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shuterstock

Na lepoti i seksepilu holivudske glumice Sofije Vergare (50), malo ko može ostati ravnodušan.

Pored svega toga, Vergaru prati glas i da najbolje stari, a u prilog tome idu i fotografije iz mladosti, koje često objavljuje na društvenim mrežama.

Tako je nedavno sa pratiocima, kojih ima preko 21 milion, podelila fotku iz 90-ih, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sofia Vergara (@sofiavergara)

Latino zavodnica “zatrpana” je lajkovima i pohvalama, a mnogi su saglasni u oceni da i danas izgleda identično, iako je prošlo gotovo 30 godina!

“Najlepša si žena. I dalje tako izgledaš, možda čak i bolje”, “Kakva kraljica”, “Ti ne stariš”, “Kada bi svi starili kao ti”, “Uopšte se nisi promenila”, samo su neki od komentara.

Kako joj polazi za rukom da izgleda isto kao i pre 3 decenije?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sofia Vergara (@sofiavergara)

Iako i genetika ima svog udela, činjenica je da svoj mladolik izgled i zategnuto, vitko telo duguje proverenom receptu. Sofija je neko ko voli da uživa u slatkišima, ali i u gurmanlucima, ali i te kako zna kako da se svega toga reši na pravi način.

Na prvom mestu – kombinuje vežbe snage i kardio

Kada je u pitanju kardio, najčešće koristi uže ili vozi bicikl, a kada su u pitanju vežbe snage, tu su sklekovi, vežbanje sa tegovima i slično.

Na drugom mestu – kolumbijska dijeta

Osnovno pravilo je da ovakav tip dijete ima 5 obroka dnevno, a napravljena je tako da se masti gube sa ciljanih delova, bez da izgubite obline.
Bitno je reći i da Sofija pije dosta vode, jer veruje da voda doprinosi redukciji masnog tkiva. Pored toga, izbacila je u potpunosti brzu hranu i grickalice, iako voli da sebe časti, kako kaže, sladoledom ili kolačima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sofia Vergara (@sofiavergara)

Ovo je i njen plan ishrane!

Doručak- smuti od svežeg voća i povrća bez imalo masnoća. Međuobrok – sušeno voće ili mlečni napitak. Ručak – testenina ili pirinač s umakom koji ne sadrži masnoću. Međuobrok – sveže voće ili ovsena kaša s čašom sveže ceđenog soka. Večera -sastoji se uglavnom od proteina iz mesa ili ribe s ugljenim hidratima niskog glikemijskog indeksa poput zelene salate.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar