“Psi su mi umalo ZAKLALI sina (10) u školi”: Majka otkrila DETALJE jezivog napada na Vidikovcu

Na njega nasrnula četiri velika psa, oborila ga na zemlju i počela da ujedaju po svud po telu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, YouTube/Printscreen

Dečaka P.T. (10) čopor pasa izujedao je juče popodne na času fizičkog, u dvorištu OŠ “Branko Ćopić”, a od majke J. K. mediji saznaju detalje ovog jezivog napada u kome je dete izujedano po celom telu.

– Deca su imala zadnji čas oko 17 sati, takozvani čas slobodnih aktivnosti, gde su se igrala žmurke. Tada su na njega nasrnula četiri velika psa, oborila ga na zemlju i počela da ujedaju po svud po telu, priča dečakova majka i dodaje:

– Srećom tada je u dvorište škole stigao jedan roditelj, koji je došao po svoje dete i čuo vrisku mog sina i lavež i režanje razjarenih pasa. Kada je video kako ujedaju moje dete pošao je na njih kako bi ih oterao od sina. Oni su tada krenuli na njega, a taj momenat je moj sin iskoristio i pobegao u školu. Čovek je spasio moje dete da ga psi ne zakolju, sam bog ga je poslao, priča dečakova majka.

– Odmah posle napada me je pozvala psiholog škole, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć koja nas je prebacila u Tiršovu gde su mu sanirane povrede. Imao je ugrize po desnom ramenu, levoj butini i na desnoj potkolenici. Dobio je terapiju i mora na previjanje.

On je sada dobro, polako se oporavlja od šoka. Ali moram da kažem da nešto mora da se uradi popitanju bezvednosti dece jer ikao je škola ograđena, postoje tri potpuno nezaštićena ulaza u nju, na kojima nema kapija.

Majka dečaka ispričala je da njen sin t kao da je predosetio tog kutra da će se dogoditi nešto loše i nije želeo da ide u školu.

– Rekao mi je pre polaska u školu, “Mmama, danas mi se baš ne ide u školu” i eto desilo se što se desilo, kaže na kraju dečakova majka.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar