Dnevni horoskop za 22. mart: Device, poslovno i emotivno ste u skladu, Lavovi, zdravlje dobro

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Zauzeli ste početni položaj i možete da krenete u aktivnije poslovne izazove. Volite nove početke jer vam daju odličnu inspiraciju. U ljubavi ste stavili tačku na rutinu i podložni ste bilo kakvoj promeni. Zdravlje odlično.

BIK

Poslovni dan počinje manjim aktivnostima zato ste usporeni. Međutim mozak vam radi trista na sat i vi smišljate nove planove. Polje ljubavi je prešlo u tajanstvene sfere a to vam dodaje adrenalin kojeg ste toliko željni. Zdravlje dobro.

BLIZANCI

Novi poslovi ili poslovni saradnici okupiraju vaš dan. Zato ste spremni da razgovarate objašnjavate i dorpinosite novim projektima. U ljubavi ste prijateljski raspoloženi zato nema nerazumevanja. Polje zdravlja bez promena.

RAK

Ako niste zzapočeli sa novim poslom ili projektima danas se nećete uzdržavati. Imate povoljne situacije da donesete odluke i na finasijskom planu. Ljubavni život je važan ali danas imate neka druga posla. Zdravlje solidno.

LAV

Vratili ste se u svoju prirodnu energiju zato je današnji dan prepun ciljeva. Otvarate  prozore promena i novih mogućnosti. I u ljubavi ste veoma zadovoljni jer ste u centru dešavanja. Nemate problem sa zdravljem.

DEVICA

Danas su na redu potisnute želje jer ste vi spremni da budete zadovoljni. Zato su neki poslovi došli do vas i potpuno vas obradovali. Poslovno i emotivno ste skladni i nemate velike iskoke na polju ljubavi. Zdravlje je dobro.

VAGA

Danas ste oblikovali dan i to je ono što će vas voditi kroz dnevne poslove. Svaki početak je stresan ali vi danas imate volje da se suočite sa novim izazovima. Promene u samoprezentaciji. Polje odnosa je promenljivo. Zdravlje solidno.

ŠKORPIJA

Danas ste raspoloženi za sve novo i drugačije. Materijalni koncept se menja pa tako i vaše finasije. Iako znate da su promene dobre nikako da konzumirate te ljubavne novine i situacije. Zdravlje je bez promena.

STRELAC

Potpuno ste se aktivirali na svim poljima a najviše u situacijama gde direktno učestvujete. Veoma ste kreativni i ispirisani novim zadacima. Polje ljubavi je protkano novim situacijama koje vas oplemenjuju. Zdravlje odlično.

JARAC

Dana je odličan tajmnig za početak novih dogovora. Osnažite svoju poslovnu priču inovacijama. Imate dovoljno vremna da sve što želite primenite. Na polju ljubavi sve se odvija brzo i nije po vašem ukusu. Zdravlje solidno.

VODOLIJA

Ako niste otputovali onda ste danas rasuti na sto strana. Ipak ne postoji način da ne završite sve što ste započeli. Odlično se snalazite na polju ljubavi samo pazite da vas ne uhvate. Polje zdravlja bez promena.

RIBE

Probudilo vas Sunce u Ovnu i vi ste druga osoba baš od danas. Počinjete sa novim poslom ili projektima koje ste dugo držali u fijoci. Ljubavne prilike su dobre ako ste zaljubljeni u suprotnom mislite na jednog Lava. Zdravlje dobro.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar