Otkriveno šta je glumac radio noć PRED SMRT: Oglasila se i njegova supruga potresnim rečima

Lens je nedavno bio na turneji za četvrti nastavak filma "John Wick' u kom je igrao ulogu Čarona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Eric Andre Show

Glumac Lens Redik preminuo je pre četiri dana, a sada je otkriveno da je navodno veče pre nego što je umro igrao igrice.

Holivudski glumac preminuo je 17. marta, i to, kako tvrde američki mediji, prirodnom smrću, a nakon njegove smrti otkriveno je kako je bio veliki zaljubljenik upravo u video igrice.

Redik je pozajmio svoj glas u nekoliko vrlo popularnih igara, kao što su “Horizon Zero Dawn” i “Horizon Forbidden West”, u kojima je glumio Sajlensa, ali znatno poznatiji je po ulozi Komandera Zavale u serijalu igara “Destiny”. Takođe, Redik je obožavao i da igra “Destiny”, što se vidi i na snimcima na njegovom Instagram profilu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lance Reddick (@thereallancereddick)

Osim što je igrao Zavalu u igrama Destiny, Redik je, kako tvrdi gejming portal “Dexerto”, imao čak 2800 sati provedenih u igri “Destiny” i njenom nastavku, a tvrde da je Redik čak igrao igru to veče pre nego što je preminuo i da je u njoj bio veoma uspešan s vrlo dobrim rezultatom od 22.000.

A koliko ga je gejming zajednica igirice “Destiny” volela najbolje svedoči njihov gest. Nakon što se saznalo da je Redik preminuo igrači su se okupili oko njegovog lika unutar igre i odali mu počast.

Njima se posebno zahvalila i Lensova supruga, Stefani Redik.

– Puno hvala hiljadama ljudi koji igraju video igru “Destiny” koji su odali Lensu posebnu počast unutar igre. Lens vas je voleo jednako kao što je voleo igru Destiny – poručila je Redik.

– Lens nam je prerano oduzet. Hvala svima na bezuslovnoj ljubavi, podršci i prekrasnim pričama koje ste podelili na raznim platformama ovih dana. Vidim vaše poruke i ne mogu opisati koliko sam vam zahvalna na svemu – napisala je.

Da podsetimo, Lens je nedavno bio na turneji za četvrti nastavak filma “John Wick’ u kom je igrao ulogu Čarona. Preminuo je u 60. godini života, a policija za TMZ je navela kako su ga pronašli u petak u njegovoj kući. Uzrok smrti i dalje nije objavljen.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar